Privremeno isključili ili ponovo uključili mikrofon u Skype za posao sastanka ili poziva

Privremeno isključili ili ponovo uključili mikrofon u Skype za posao sastanka ili poziva

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada ste u Skype za posao sastanku ili pozivu, možda ćete morati da biste privremeno isključili ili ponovo uključili mikrofon više puta. Možete da učinite u prozoru sastanka Skype za posao ili na telefonu ako ste ulazak na sastanak. (Ako koristite Lync na mobilnom telefonu, možete privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka odatle.)

Uverite se da proverite mikrofon pre pridruživanja Skype za posao sastanku ili pozivu i podesite jačinu zvuka nivoi i kvalitet zvuka po potrebi. Pogledajte članak Podešavanje i testiranje Skype za posao zvuka.

Privremeno isključili ili ponovo uključili mikrofon u prozoru sastanka ili poziva Skype za posao

Ponekad kada se pridružite sastanku Skype za posao , mikrofon je podrazumevano privremeno isključen.

Privremeno isključivanje dugme izgleda ovako Slika dugmeta „ponovo uključi“ kada je isključen zvuk.

Kada želite da pričate, kliknite na dugme Privremeno isključi da biste ponovo uključili mikrofon. Dugme se menja u Dugme privremeno isključi i govorite.

Napomena: Možete da koristite privremeno isključivanje dugmad na laptop računaru, na tastaturi ili neke USB slušalice da biste privremeno isključili ili uključili mikrofon i zvučnike. Imajte na umu da organizator sastanka ponekad privremeno isključuje korisnika lokacije. Kada se to desi, nećete moći da uključite zvuk mikrofona.

Privremeno isključili ili ponovo uključili mikrofon na telefonu

Ako ste u Skype za posao sastanak putem telefona, možete da koristite dugmad privremeno isključivanje i ponovno uključivanje na telefonu da biste upravljali zvuka. Ili možete da koristite tonsko komande, kao što su * 6, koji omogućava da se prebacujete između privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka.

Pritisnite *1 na telefonu da biste dobili spisak i opis svih dostupnih komandi na nalogu.

Napomena: Kada pozovete na sastanak Skype za posao telefonom, zvuk je podrazumevano uključeno. Privremeno isključite mikrofon ako ne pričate.

Privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka publike u Skype za posao sastanka

Ako ste izlagač, možete da privremeno isključite ili ponovo uključite zvuk učesnika u sastanku, pojedinačno ili grupno, da biste uklonili pozadinski šum.

  • Da biste privremeno isključili pojedinaca, kliknite desnim tasterom miša na Privremeno isključi dugme pored njegovog imena (Prikaz razgovora) ili iznad na sliku (Prikaz galerije) na sastanak i kliknite na dugme Privremeno isključili ovu osobu. Oni ćete primiti obaveštenje da bi ste bili privremeno isključen.

    Poruka „Izlagača je isključen zvuk koji”

    Možete kliknete desnim tasterom miša na dugme mikrofona da biste ponovo uključili njihove tonove i će biti upitan da biste ponovo njihove strane da biste otvorili reda.

    Ponovno uključivanje učesnika opcija u prikazu razgovora

  • Da biste privremeno isključili celu publiku, postavite pokazivač na stavku Učesnik radnje > Privremeno isključi publiku.

    U meniju Radnje učesnika sa privremenog isključivanja publike istaknuta

Svi učesnici sastanka, uključujući i one na telefonu, će biti privremeno isključen. Da biste ponovo uključili, vratite se na Učesnik radnje i kliknite na dugme Ponovno uključivanje zvuka publike.

Imate problema sa zvuka?

Ako imate problema sa zvukom tokom sastanka, pogledajte članak Rešavanje problema sa audio i video zapisa u Skype za posao.

Više informacija o Skype za posao zvuku:

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×