Privatnost i zaštita ličnih podataka u FindTime

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

FindTime dodaje dodatne sloj bezbednost da biste se uverili da vaša privatnost tako što šifruje podatke u Azure. Na ovaj način da vaše lične podatke i osetljive pozovi detalja zaštićeni.

Koje informacije FindTime skladište?

FindTime skladišti šifrovane lične informacije o organizatori, koje želite da pozovete i sastanci

 • Organizatori

  • Šifrovana ime, e-pošte, vremenske zone i podrazumevane postavke možete da koristite da biste kreirali poziva (uključujući informacijama o Skype).

  • Šifrovane informacije o svakoj pozovi ste kreirali, dovršen i otkazan. Ovo obuhvata pozvanim osobama, pozovi temu i telo i glasova prosledili svim učesnicima.

  • Sve informacije o izbrisane pozivnice je izbrisan, osim za vreme je kreiran i izbrisane i kako ga je izbrisana (organizator brisanja istek itd.).

   Napomena: Možete da izbrišete FindTime nalog i sve podatke tako što ćete izabrati izbrišete sve postavke organizatora organizator postavke < vezu FindTime organizator Kontrolna tabla > >.

 • Pozvane osobe

  • Šifrovana imena i e-adresu kao što je organizator.

Koliko dugo se podaci skladište za?

FindTime skladišti podatke za 90 dana i briše sve podatke

 • Dovršeno ankete: 90 dana posle sastanka.

 • Otkazano ankete: 90 dana nakon otkazivanja.

 • Otvaranje ankete: 90 dana posle poslednji put predloga.

Kako i gde se skladište informacije?

Sve lične informacije je šifrovana i uskladištene u Azure usluge na serverima na osnovu u Severnoj Americi.

Informacije koje su vidljivi drugima?

Informacije o organizatore i pozvanim osobama vidljiv je samo sa osobama koje znate glasanje URL stranice pozivnicu. Dostupne informacije je ograničena na koji je prikazan na stranici odnosno ime za prikaz, e-pošte, glasova prosleđeno, koji imate sastanak sa, i temu sastanka.

Ko može da pristupi organizator kontrolne table?

Samo organizatorima možete videti informacije u njihove organizator kontrolne table < vezu pomoću kontrolne table organizator FindTime >. Organizatori su ovlašćeni se prijaviti na svoje Office 365 for Business nalog.

Ko može da prikaže glasanje stranice?

Svako ko koja prima poziv e-poštu možete da pristupite i prikaz glasanje stranice < veza ka pomoću glasanje stranice >. To je obično uključuje samo organizator i primalaca e-pošte pozove pozvane osobe dodali ručno na stranici za glasanje.

FindTime ne možete da kontrolišete ko pozvanim osobama dostupnosti vezu na stranicu za glasanje da. Zbog toga je moguće za nekoga sa vezom za imitiranje na pozvani na stranici za glasanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×