Privatnost i usaglašenost

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Forms podataka sledi O365 usaglašenost okviri ispunjava usaglašenost kategorije C, što je opisano u okviru.

Microsoft Forms takođe ispunila GDPR zahtevima za usklađenost od maj 2018. Pogledajte Office 365 podataka tema zahteve za na GDPR za više informacija.

Microsoft Forms ispunjava FERPA i BAA standarde zaštite.

Ne pitaj za osetljive lične informacije kao što su lozinke.

Za Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike treba da kreirate obrasce u skladu sa uslovima vaša organizacija ima na mestu sa korporacijom Microsoft. Dodatne informacije.

Microsoft lični nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) korisnici trebalo bi da kreirate obrasce u skladu sa Microsoft uslove korišćenja.

Ako primite obrasca koji prikuplja anonimne odgovore i veruju obrazac pokušava da zlonamerno Sakupite informacije o korisniku, kliknite na Izveštaj zloupotreba vezu na dnu obrasca. Izaberite opciju phishing i, ako želite, navedite komentare. Kad završite, kliknite na dugme Prosledi.

Nakon što obrazac se prijavili, Online bezbednost tima pregleda sadržaja da biste videli ako ga ima krše određene kriterijume.

Za Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike koji prijavljuju obrasca, obrazac zastavicom za phishing će se pretvoriti u interni samo obrazac i samo interno zaposlene preduzeća će moći da pristupite obrascu. Administratori preduzeća će biti obavešten o statusu i radnje.

Za Microsoft lični nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) korisnike koji prijavljuju obrasca, obrazac zastavicom za phishing će biti preduzete. Obrazac vlasnik će moći da pristupite obrazac, obrazac veza će biti nedostupni i buduće koji će moći da biste otvorili obrazac vezu.

Dugme Izveštaj zloupotreba omogućava ispitanik prijaviti obrasca za zlonamerno prikuplja informacije o korisniku. Opšte, sve potrošača i obrazaca „JP” možete da prijavite.

Za Microsoft lični nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) korisnike, sve oblike uključivaće Izveštaj zloupotreba dugme na stranici odgovor.

Za Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike, samo „javno” oblici uključivaće Izveštaj zloupotreba dugme na stranici odgovor.

Napomena: Da biste obrascu „javno”, vlasnik obrasca bira dodatne postavke obrazaca Dugme „Još opcija“ > Postavke > koji mogu da popune ovaj obrazac > samo osobe u organizaciji može da odgovori.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×