Pristupite Skype sastanci u vašoj organizaciji

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vaše preduzeće ima već podesili Office 365, verovatno već imate pristup Skype sastanci i ostale Skype za posao, koji takođe omogućava razmenu trenutnih poruka (IM) i audio/video poziv.

Da biste brzo započeli, instalirajte aplikaciju Skype za posao za vaš računar ili telefon, a zatim se prijavite se pomoću e-adresu i lozinku. Kliknite ovde da biste dobili odgovarajuću aplikaciju za vaš uređaj.

Važno: Ako želite samo da biste se pridružili Skype sastanku, možete da sledite uputstva nakon klika na dugme „pridruži se sastanku” vezu za preuzimanje odgovarajuće klijenta. Ne morate Skype za posao naloga da biste samo pridruži se sastanku.

U ovom članku:

Preuzmite i podesite aplikaciju Skype za posao
Kako da zamolite ga da biste omogućili Skype za posao / Skype sastanci

Saznajte više:

Skype sastanci pregled
Šta je Skype za posao?
Slanje trenutne poruke
upućivanje i primanje video poziva
Podešavanje i testiranje Skype za posao zvuka i video

Preuzmite i podesite aplikaciju Skype za posao

Da biste koristili Skype za posao za kreiranje i pridruživanje sastancima, slanje trenutne poruke i pozive, morate da instalirate aplikaciju za vaš uređaj. Skype za posao je dostupna na sve glavne računar i mobilnog platformama.

Kliknite ovde da biste preuzeli odgovarajućoj aplikaciji za vaš uređaj.

Svaki aplikacija je malo razlikuju na osnovu platforme, ali oni će od vas da se prijavite. Trebalo bi da se prijavite pomoću korisničkog imena i lozinke koju obezbeđuje IT sektoru. Obično su iste akreditive koje koristite za prijavljivanje na nalog e-pošte zasnovane na sistemu Exchange pomoću Outlook aplikacije.

Saznajte više:

Instalirajte Skype za posao na Računaru
Skype za posao je sada na iOS
Skype za posao je sada na android uređaju

Kako da zamolite ga da biste omogućili Skype za posao / Skype sastanci

Ako vaša organizacija ima Office 365, je veoma jednostavne za IT administratoru da biste omogućili Skype za posao, uključujući mogućnost Skype sastanci . Često možete da samo Preuzmite aplikaciju i prijavite se.

Ako naiđete na probleme, obratite se IT sektor i zatražite da vam omogućavaju za Skype za posao. Moguće je da oni imaju ne kupili ili odgovarajuće licence dodeljene vašem nalogu.

Takođe pogledajte

Otkrijte Skype za posao

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×