Pristup Office dokumentima u sistemu Office 365 sa bilo koje lokacije

Pristup Office dokumentima u sistemu Office 365 sa bilo koje lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dokumenti uskladišteni u bibliotekama sistema Office 365 su dostupni na raznim uređajima, uključujući tablete, telefone i računare na kojima nije instaliran sistem Office. Prijavite se u Office 365, idite u OneDrive biblioteku ili na lokaciju tima, a zatim kliknite na ime Word, Excel, PowerPoint, OneNote ili PDF dokumenta (ili ga dodirnite). Dokument se otvara u pregledaču, u sistemu Office za veb.

Kliknite na dokument da biste ga otvorili

Office za veb takođe otvara Word, Excel, PowerPoint i PDF priloge u programu Outlook Web App. Jednostavno upotrebite komandu Pregled koja se nalazi ispod pločice dokumenta u poruci.

Pregledajte priloge sistema Office u programu Outlook Web App

U programu Lync Web App možete da prikazujete i uređujete beleške programa OneNote na sastanku (Postavite pokazivač miša na stavku Deli, kliknite na program OneNote, a zatim kliknite na beležnicu da biste je otvorili).

Pristup putem mobilnog telefona

Na mobilnom telefonu, pronađite biblioteku ili sledite vezu ka dokumentu u sistemu Office 365. Dokument se otvara (samo za prikazivanje) u pregledaču telefona. U operativnom sistemu Windows Phone 7 i njegovim novijim verzijama, koje uključuju Office Mobile aplikacije, možete i da uređujete i prikazujete dokumente.

Napomena: Postoji bez zasnovane na telefonu web app za OneNote. Umesto toga, instaliranje OneNote aplikacije za iPhone ili Android telefonu. OneNote Mobile je uključena u operativnom sistemu Windows Phone 7 i novije verzije.

Detalje potražite u članku koji pregledači funkcionišu uz Office Online. Ako je vaš telefon neki drugi tip (kao što su BlackBerry ili Symbian), pogledajte članak Korišćenje Office Online na mobilnom telefonu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×