Pristup gosta u Microsoft Planner

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pristup gosta u Microsoft Planner vam omogućava da i vaš tim da sarađuju i učestvovanje sa osobama iz izvan vaše organizacije tako što ćete ih odobravanje pristupa prikaz i interakcija sa plana. Goste korisnika možete kreirati i brisanje kante i zadatke, uredite zadatak polja, i uredite ime plana. Ako odobrite goste korisnik dodatne dozvole, oni takođe mogu da prilože datoteku ili veza za zadatak. Goste korisnici će takođe dobiti neke obaveštenja povezana sa plana.

Način funkcionisanja

Planner pravi na Office 365 grupa funkcija pristup gosta. Ako Office 365 grupe pristup gosta je isključena, nećete moći da dodate korsnike sa statusom gosta planove. Više informacija potražite u članku pristup gosta u Office 365 grupama.

  • Korak 1    U grupi vlasnika dodaje gost u grupu.

    Napomena: Da biste pronašli grupe povezane sa plan, idite na outlook.com i u fascikli okno za pomeranje nadole do fasciklu grupe i da pronađe ime plana.

  • Korak 2    Sa gostom dobija dobrodošlice e-pošte iz grupe. Ako nije već imaju naloga gosta u organizaciji, treba da prihvatite ovaj poziv da biste je napravili. U dobro došli e-poštu, u okviru čitanje datoteka grupe, izaberite vezu pristup datotekama i pratite uputstva za kreiranje naloga gosta.

  • Korak 3    Da biste pristupili plan, gosti nešto treba da koristite određeni planiranje URL ili posetite lokaciju https://tasks.office.com/ [organizationdomainname]. Možete da pronađete ime domena organizacije u bilo koji nije goste korisnik e-adresu; na primer: nonguestuser@organizationdomainname.com. Opšte planer URL, https://tasks.office.com/, uzima koji nisu goste Office 365 korisnicima da planer, ali neće znati iz goste korisničko ime koje organizacija žele da se prijavite u.

  • Korak 4    Za goste možete ostaviti plan u bilo kom trenutku pomoću veze na dnu svake pozivnice za e-poštu i kalendar.

Dozvole

Sledeća tabela rezimira vlasnika grupe, planiranje članove i goste mogu i ne može da uradi.

Zadatak

Osobe koje nisu goste vlasnike i članove

Članovi goste korisnika

Kreiranje zadataka i kante

Da

Da

Polja za uređivanje zadataka

Da

Da

Prilaganje datoteke ili vezu zadataka

Da

Da. Međutim, administrator mora dozvoli kroz Office 365 grupe postavke. Više informacija potražite u članku goste dozvoli da se doda sve Office 365 grupe.

Pozivanje korisnika goste

Da

Ne

Komentarisanje zadatka

Da

Da

Pravljenje plana

Da

Ne

Brisanje javne plana

Da

Ne

Brisanje privatnih plana

Da. Samo vlasnika grupe.

Ne

Dodavanje članova u javnom plan

Da

Ne

Dodavanje članova u privatnu plan

Da. Samo vlasnika grupe.

Ne

Uređivanje imena plana

Da

Da

Uređivanje postavki javne plana

Da

Ne

Uređivanje postavki privatne plana

Da. Samo vlasnika grupe.

Ne

Prikaz javne planove

Da

Ne

Pridruživanje javne planove

Da

Ne

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×