Pristup e-porukama i dokumentima projekta sa jednog mesta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poštansko sanduče na veb lokaciji, nova funkcija u programima Outlook 2013, Exchange 2013 i SharePoint 2013, slično je centralnoj kartoteci i služi za arhiviranje Exchange e-pošte i SharePoint dokumenata u vezi sa projektima. Pomoću poštanskih sandučića na veb lokacijama možete pristupiti dokumentima projekata i poslati ih e-poštom, ne napuštajući pri tom Outlook, sakupiti na jednom mestu važne diskusije i deliti poštansko sanduče lokacije sa svakim kome je potrebno.

Važno:  Ta funkcija nije dostupna u Office 2013 RT aplikacijama. Želite da vidite koju verziju sistema Office koristite?

Važno: Funkcija poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online je koji se ukinut u martu 2017. Ova funkcija će biti uklonjen u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint Online organizacije neće imati pristup funkciju poštansko sanduče lokacije. Postojeće SharePoint Online organizacijama više ne možete da kreirate nove Poštanske sandučiće lokacije. Poštansko sanduče bilo koje lokacije koji je podešavanje i raspoređen mart 2017 će nastaviti da funkcioniše.

Će pružamo proces će vam pomoći da prelaz na postojećim lokacijama poštansko sanduče lokacije u Office 365 grupu u septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online, trebalo bi da razmotrite promena na Office 365 grupama umesto toga da podrži scenarija za saradnju na e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštansko sanduče lokacije će ostati podržane, ali je ukinut u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvodima. Klijenti preporučuje se da biste istražili deljenih poštanskih sandučića alternativu poštanskim sandučićima na lokaciji.

  1. Da biste koristili poštansko sanduče na veb lokaciji, potrebno je dodati ga na SharePoint lokaciju.

  2. Otvorite poštansko sanduče lokacije u Outlook oknu za navigaciju. Ono će se tu automatski pojaviti kada kreirate poštansko sanduče u sistemu SharePoint.

Ako ste primili poziv da se pridružite poštanskom sandučetu na veb lokaciji koje je neko drugi kreirao, poziv ćete naći u prijemnom poštanskom sandučetu, a poštansko sanduče na veb lokaciji automatski će se dodati u Outlook okno za navigaciju.

Recimo da Ana kreira poštansko sanduče na lokaciji za projekat koji se zove NorthWind Traders. Sve vezane za projekat komunikacije je u NorthWind Traders > Prijemno poštansko sanduče i dokumentima projekta – iako uskladištene u SharePoint – dostupne su sa NorthWind Traders > dokumente. Ana mogu da odobre dozvole drugim članovima projekta da koristite iste fascikle projekta iz svoje Outlook klijenta.

Poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook

Umesto da se prebacujete u SharePoint kako biste pronašli dokumente i poslali ih kao priloge, u fascikliDokumenti možete brzo pronaći tražene dokumente i kopirati ih u e-poruku da biste ih poslali. Veze ka dokumentima na SharePoint lokaciji biće automatski dodate u e-poruku.

Veze ka dokumentima u e-poruci

Napomena:  Poštansko sanduče lokacije ima sopstvenu e-adresu i zato dodajte tu e-adresu u primaoce pošte da biste zadržali važne diskusije u poštanskom sandučetu na veb lokaciji tako da ih svi mogu videti.

Uklanjanje poštanskog sandučeta lokacije iz programa Outlook

Kada se projekat završi, možda nećete želeti da se poštansko sanduče na veb lokaciji prikazuje u programu Outlook. Uklanlanjanje poštanskog sandučeta lokacije iz Outlook prikaza možete izvršiti na dva načina:

  • Kliknite desnim tasterom miša na okno za navigaciju i zatvorite „poštansko sanduče lokacije”poštansko sanduče lokacije.

Zatvori poštansko sanduče lokacije

  • Kliknite desnim tasterom miša na ime svog naloga u oknu za navigaciju i izaberite stavku Upravljajte svim poštanskim sandučićima lokacije. Bićete upućeni na spisak svih vaših poštanskih sandučića lokacija. U ovom prikazu možete zakačiti poštanske sandučiće lokacija za Outlook prikaz ili ih otkačiti sa njega.

Upravljanje poštanskim sandučetom lokacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×