Pristup aplikacije u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Više aplikacija Dugme „Još opcija“ na levoj strani timovima čuva sve vaše najvažnije aplikacije. Kliknite na njega i videćete:

  • Svoje lične aplikacije. Bilo koju aplikaciju koristite jedan na jedan da biste pratili sadržaj i informacije.

  • Tima aplikacija. Aplikacije koje su instalirane za timovima kojima pripadate.

  • Prilagođene aplikacije koje ste otpremili. Ako ste za projektante i imate otpremljene prilagođene aplikacije, videćete i svi oni ovde.

Kad god je jedna od vaših aplikacija tima nešto novo da vam kaže, on se prikazuje na ovaj meni sa crvenom broj, omogućavajući vam koliko obaveštenja imate.

Meni "još aplikacije"

Drugi načini da biste videli svoje aplikacije

  • Da biste videli listu svih aplikacija koje ste instalirali za ličnu upotrebu, otkucajte znak @ u okviru komande na vrhu timovima. Iz tog menija, možete da uhvati sadržaj iz omiljene aplikacije i usluge i da je delite u razgovorima (kao što je trenutnu vremensku prognozu ili omiljene YouTube video zapise).

  • Da biste videli sve aplikacije za tima, pronađite ime tima, a zatim kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ > Upravljanje tima > aplikacije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×