Primena predloška OneNote na stranicu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneNote predložak je dizajn stranice koji možete da primenite na nove stranice u beležnici da biste im dali lepu pozadinu, ujednačen izgled ili dosledan raspored.

Napomena: Ako ste zainteresovani samo za promenu boje neke od stranica u programu OneNote, pogledajte temu Promena boje pozadine stranice.

Da biste primenili predložak, izvršite sledeće radnje:

  1. Na traci odaberite stavke Umetanje > Predlošci stranice.

    Snimak ekrana dugmeta „Predlošci stranice“ u programu OneNote 2016.

  2. U oknu zadataka Predlošci kliknite na strelice pored imena kategorija da biste ih razvili.

  3. Da biste predložak primenili na novu stranicu, izaberite njegovo ime na listi. Ako vam se ne dopada to što ste izabrali, izaberite drugi predložak da biste zamenili onaj koji ste prethodno izabrali. To možete da ponavljate dok ne pronađete predložak koji vam se dopada.

  4. Kada završite, zatvorite okno zadataka Predlošci i počnite da unosite beleške na novu stranicu kada budete spremni.

OneNote se isporučuje uz nekoliko ugrađenih stranice predloške, uključujući pozadine ukrasni stranica, planeri, i listi zaduženja. Ako želite, takođe možete kreirati predložak stranice ili prilagođavanje postojećeg.

Napomena:  Mnoga dizajnerska rešenja predložaka uključuju sadržaj koji se pojavljuje na specifičnim mestima na stranici. Zato predlošci u programu OneNote mogu da se primene samo na nove stranice na kojima još nema nikakvih beležaka. Ako predložak želite da primenite na stranicu koja već sadrži beleške, prvo kreirajte novu stranicu na osnovu predloška koji želite, a zatim na nju kopirajte postojeće beleške.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×