Primanje e-pošte od blokiranih pošiljalaca u Outlook.com

Ako se e-pošta iz blokiranog pošiljaoca i dalje pojavljuje u prijemnom poštanskom sandučetu, taj pošiljalac možda koristi lažno korišćenje da bi sakrio svoju stvarnu e-adresu. Isprobajte sledeća rešenja.

Napomena: Blokiranje pošiljaoca ne sprečava e-poštu da ide u vašu fasciklu neželjene e-pošte. Po dizajnu, poruke iz blokiranih pošiljalaca automatski se premeštaju u vašu fasciklu Neželjena e-pošta.

Potvrdite da li pošiljalac lažira svoju e-adresu

Neki pošiljaoci koriste lažni pristup radi prikrivanja e-adrese. Potvrdite da li je e-adresa drugačija nego što se čini i dodajte je na listu blokiranih pošiljalaca. Posetite prikaz zaglavlja Internet poruka u programu Outlook da biste saznali više.

Kreiranje pravila za prijemno sanduče

Kreirajte pravilo za prijemno poštansko sanduče da biste pokupili uobičajene reči u neželjenu e-poštu i premestili ih u fasciklu izbrisane stavke. Pročitajte kako da koristite pravila za Prijemno sanduče u Outlook.com.

Korišćenje Microsoft aplikacije

Ako obrada neželjene e-pošte ne radi ispravno i koristite aplikaciju za poštu nezavisnog proizvođača, pokušajte da koristite Microsoft aplikaciju kao što jePošta za Windows 10 iliOutlook za Windows.

Takođe pogledajte

Blokiranje pošiljalaca ili označavanje e-pošte kao neželjene u Outlook.com

Korišćenje pravila za prijemno poštansko sanduče u usluzi Outlook.com

Identifikovanje sumnjivih poruka u Outlook.com

Postupanje u slučaju zloupotrebe, phishinga ili lažnog predstavljanja u usluzi Outlook.com

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×