Prilagođavanje stranice "rezervisanje"

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezervisanje stranice je klijent ka, zasnovane na vebu zakazane obaveze kalendara. Klijenti će ga koristiti da knjige zakazane obaveze sa vama. To je proširenje vaše poslovne slike i Brenda.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

Da biste prilagodili stranicu rezervisanje, prijavite se u Office 365, a zatim pogledajte članak rezervacije > rezervisanje stranice. Možete da prilagodite stranicu rezervacije sa sledećih opcija:

Planiranje smernica

  • Vreme pomacima - možete podesiti na pomacima za zakazanu obavezu situacije u pomacima od 15 minuta do 4 sata.

  • Roka - ovo je koliko vremena ranije želite da biste se pripremili za zakazanu obavezu. Vreme ciklusa minimalne sprečava klijentima da zakažete izvan glavnih vremenskog okvira. Na primer, da li ste može da odgovori na isti dan zakazane obaveze? Ako niste, trebalo bi najmanje 24-časovni roka.

  • Maksimalna vreme - koliko unapred pre zakazane obaveze dan koji omogućiće klijentima da zakazane obaveze? Podrazumevana vrednost je 365 dana.

Podesite smernice za planiranje

Obaveštenja e-pošte

Obavestite preduzeća putem e-pošte kada rezervaciju je kreiranje ili promena - kada ova postavka je naplatio kartu, člana osoblja za zakazane obaveze i vlasnik kalendara rezervacije će primiti e-poruku da je njihovo na zakazanu obavezu.

Osoblje

Dozvoli klijentima da biste odabrali određene osobe za rezervacije – to omogućiće klijentima da vidite članovi osoblja i omogućava da ih izaberite koji osoblju članu su želeli da imate sastanak sa.

Prilagođavanje stranice ""

Ovo je gde ćete skup boja teme i logotip.

Boje teme

Izaberite željenu kombinaciju boja najviše odgovara sopstvenog Brenda. Ako nijedna od ovih opcija podudara sa sopstvenog Brenda, možemo predloži pomoću neutralno plavih i sivi ili zadržite podrazumevanu vrednost, što je kombinacija neutralno plavo/sivi.

Logotip

Možete odabrati da biste prikazali logotip preduzeća na stranici rezervisanje. Ovo je logotip koje ste otpremili i prikazuje se iznad menija sa leve strane.

Rezervisanje stranice sa novi odeljak pod imenom „Prilagodi stranicu”.

Drugi načini za prilagođavanje

Možete da dodate i pitanja za klijente u rezervisanje vreme. Više informacija potražite u člancima Dodavanje prilagođenih i potrebne pitanja rezervisanje stranicu.

Takođe pogledajte

Objavljivanje ili opozivanje objavljivanja rezervisanje stranici

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×