Prilagođavanje stranice dobrodošlice za skup dokumenata

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dokument Podešavanje stranice dobrodošlice je stranice sa Web segmentima i možete da izmenite kao što biste uređivali bilo koju stranicu sa Veb segmentima. Možete da prilagodite stranice dobrodošlice koja se pojavljuje za skup dokumenata, tako da obuhvata informacije koje su korisne osobama koje će raditi na dokumentima u okviru skupa dokumenata. Na primer, možete da prikažete veze da biste uputili materijal ili uputstva o stilu, projekat rokove, ili druge podatke ili podatke. Svaku instancu skupa dokumenata kreira sa skupom dokumenata sadržaja tip će se prikazati iste stranice dobrodošlice.

Stranica dobrodošlice skupa dokumenata

Stranice dobrodošlice za skup dokumenata uključuje dva Web segmenta koje su jedinstvene za skupove dokumenata. Dokument postavite svojstva Veb segment prikazuje informacije o svojstvima za skup dokumenata. Dokument postavite sadržaj Veb segment prikazuje datoteke koje pripadaju skupa dokumenata. Ako prilagodite stranicu dobrodošlice za skup dokumenata, će verovatno želite da zadržite ovi Veb segmenti.

 1. U meniju Radnje na lokaciji izaberite stavku Postavke lokacije.

 2. U okviru Galerije veb dizajnera izaberite stavku Tipovi sadržaja lokacije.

  Napomena: Ako koristite SharePoint 2010, u okviru galerijeizaberite stavku Tipovi sadržaja lokacije.

 3. Na stranici "tipovi sadržaja lokacije" kliknite na ime skupa dokumenata tipa sadržaja koji želite da konfigurišete.

 4. U okviru postavke, izaberite stavku postavke skupa dokumenata.

 5. U odeljku Stranica dobrodošlice izaberite stavku Prilagođavanje stranice dobrodošlice.

 6. U prozoru koji se otvara, kliknite na meni Radnje na lokaciji, a zatim izaberite stavku Uredi stranicu. Uredite stranicu kao što biste uređivali bilo koju stranicu sa Veb segmentima.

 7. Kada ste završili ažuriranja stranice dobrodošlice, vratite se na stranicu postavke skupa dokumenata. U odeljku Stranica dobrodošlice navedite da li želite da ažurirate stranice dobrodošlice za sve tipove sadržaja koji nasleđuju od ovog tipa sadržaja.

 8. U odeljku Ažuriranje lista tipova sadržaja i lokacije Navedite gde želite da ažurirate sve tipove sadržaja nasleđuju od ovog tipa sadržaja.

 9. Kliknite na dugme U redu.

Takođe pogledajte

Uvod u skupove dokumenata

Kreiranje i konfigurisanje novog skupa dokumenata tipa sadržaja

Kreiranje i upravljanje skupove dokumenata

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×