Prilagođavanje prikaza na sastanku timova

Prilagođavanje prikaza na sastanku timova

Timovi pokušavaju da predviđaju šta želite da vidite u sastanku. Kada neko progovori, pokazaжemo im. Kada neko deli sadržaj, to pokazujemo.

Ali kada želite da vidite nešto drugo, postoji nekoliko načina da se izveste timovima.

Prebacivanje između osoba i sadržaja

Kada neko deli sadržaj, timovi će vam pokazati taj sadržaj. Da biste umesto toga pogledali drugi video, jednostavno ga izaberite pomoću miša ili tastature.

Isprobajte ovo kada se prezentacija odvija u sobi za sastanke i ako prezentacija prestaje sa razgovorom. Iako se prezentacija deli, možda ćete radije pripaziti na sobu da biste videli ko govori i bilježite njihov jezik tela.

Zakačite video

Da biste se fokusirali na određeni video zapis, kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku PIN. Zatim će video zapis biti zakačen za prikaz. Možete da zakačite koliko god video zapisa stoji na ekranu. Ako se predomislite, kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku Otkači.

Ponovno okvir video zapisa

Timovi razrade neke video zapise da bi im bolje odgovaralo ekran. Ako želite drugačiji prikaz određenog video zapisa – na primer, ako je neko izrezan iz video zapisa ili samo prikazuje deo lica – kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku uklopi u okvir da biste videli ceo video.

Izaberite stavku popuni da biste videli bliži, izrezani prikaz.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×