Prilagođavanje obrasca ili test postavki u Microsoft Forms

Prilagođavanje obrasca ili test postavki u Microsoft Forms

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Sa Microsoft Forms, možete da kreirate obrazac (kao što su istraživanje ili anketu) ili test (kao što su matematika ispita za studente). Koristite obrazac i kviz postavke da biste naveli krajnje rokove, identifikovali obrazac koji prikazuje tačne odgovore za kvizove i da biste podesili druge željene opcije za Microsoft Forms.

Promeni postavke

Da biste prešli na ekran sa postavkama, kliknite na dugme tri tačke (...) u gornjem desnom uglu ekrana, a zatim izaberite stavku Postavke.

Postavke za obrasce

Opcija za postavke obrazaca

Na stranici postavke, možete da potvrdite ili opozovite izbor podrazumevane postavke.

Postavke za obrasce.

Napomena: U odeljku koji mogu da popune ovaj obrazac je dostupna samo za Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike. Da biste koristili ovu funkciju, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

Opcija za postavke test

Na stranici postavke test, možete da potvrdite ili opozovite izbor podrazumevane postavke.

Postavke za kvizove.

Napomena: U odeljku Opcije za test je dostupna samo kada koristite test pitanja.

Napomena: Odeljak koji mogu da popune ovaj obrazac i otvorite pomoću Windows 10 da aplikaciju za testiranje postavke su dostupne samo za Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike. Da biste koristili ovu funkciju, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

Opcija za test

Podrazumevana postavka, automatski Prikaži rezultate, omogućava da odgovorite videli rezultate svako pitanje nakon prosleđivanja test odgovora na njih. Odgovorite pogledajte Zeleni potvrdni znaci pored svakog tačan odgovor za test pitanja i crveni poruke prikazuje tekst pored neispravan odgovore. Opozovite izbor u ovu postavku ako ne želite da biste prikazali ispravne i netačne informacije pored svakog test pitanje.

Napomena: Opcija za test odeljak i prikazali rezultate automatski postavka dostupni su samo kada koristite test pitanja.

Ko može da popuni ovaj obrazac

Kada koristite podrazumevanu postavku, samo osobe u organizaciji mogu odgovor, odgovorite mora biti u vašoj organizaciji i prijavite se na popunjavanje obrasca. Izaberite opciju osobe koje imaju vezu može da odgovori ako želite da omogućite svima, uključujući osobe izvan vaše organizacije, popunjavati test ili obrasca.

Dve dodatne opcije su dostupne ako odaberete da dozvolite samo osobe u vašoj organizaciji da popunite obrazac. Izaberite zapis ime ako želite odgovor svaki obrazac da biste uključili imena i e-adrese na responder. Opozovite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da dozvolite anonimne odgovore test ili obrazac. Izaberite jedan odgovor po osobi ako želite da ograničite odgovora na jedan po osobi. Opozovite izbor ove opcije da biste dozvolili da odgovorite obrazac da biste prosledili više odgovora u obrazac. Podrazumevana postavka je da biste dozvolili da više odgovora.

Napomena: Kada se odgovor anonimne, lične informacije, kao što su ime ili korisnički ID, je uskladištena.

Opcije za odgovore

Prihvatanje odgovora ili zatvorite u obrazac

Opozovite izbor prihvati odgovore postavku da biste isključili mogućnost da prikupite sve dodatne obrazac odgovora. Takođe možete da prilagodite podrazumevane poruke koje vide primaoci kada pokušate da prosledite svoj odgovor nakon što isključite ovu postavku.

Postavka prikupljanja odgovora za obrasce i testove

Datume početka i završetka

Možete da navedete na tačan datum i vreme kada želite da pokrenete i zaustavite prikupljanje obrazac odgovora. Kliknite na datum početka, a zatim izaberite datum okvir za tekst i izaberite datum sa kontrola kalendara. Izaberite određeno vreme sa padajuće liste sat pomacima. Uradite isto za datum završetka.

Postavljaju datum i krajnji datum za obrasce i kvizove

Napomena: Ne možete da izaberete datum i vreme u prošlosti.

Slučajni redosled pitanja

Kada koristite postavku slučajni redosled pitanja , Microsoft Forms nasumično promenite redosled pitanja prikazuju. Svaki responder ne vidi na pitanja u istom nizu. Podrazumevana postavka je da biste prikazali pitanja za svaku responder istim redosledom koji ste dizajnirali obrazac.

Kliknite na dugme Nazad kad završite sa prilagođavanjem postavki obrasca.

Obaveštenje e-pošte za svaki odgovor

Da biste obaveštenje putem e-pošte za svaki novi odgovor primite, izaberite postavku obaveštenje e-pošte za svaki odgovor .

Otvori sa operativnim sistemom Windows 10 preduzmete neku aplikaciju za testiranje

Kada koristite ovu postavku, potrebna vam je da odgovorite koristite izvršite testiranje aplikacije u operativnom sistemu Windows 10 da biste dovršili obrazac. Ova aplikacija kreira okruženje u kojem je ograničen pristup drugim resursima dok je preduzete za test. Pođite aplikaciju za testiranje radi sledeće:

  • Prikazuje samo test i ništa više.

  • Briše u ostavu.

  • Sprečava pristup druge veb lokacije.

  • Sprečavaju otvaranje ili pristup drugih aplikacija.

  • Sprečava deljenje, štampanje ili snimka ekrana.

  • Sprečava mogućnost da promenite postavke, proširivanje prikazuje, vidite obaveštenja, preuzimanje ispravki ili korišćenje funkcija za automatsko popunjavanje.

  • Sprečava upotreba Cortana.

Izabrana ova postavka vezu koju delite sa odgovorili otvara Pođite Test aplikaciju na računarima sa Windows 10 godišnjicu Update. Aplikacija zahteva da odgovorite prijavite se i zatim predstavlja obrazac.

Napomena: Otvorite pomoću Windows 10 da aplikaciju za testiranje postavka dostupna je samo kada koristite test pitanja i za Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike. Da biste koristili ovu funkciju, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga. Odgovorite koji nemaju pristup operativnom sistemu Windows 10 Pođite aplikaciju za testiranje će moći da se vaš test.

Prikaži tačke pitanje da biste odgovorili

Na kartici pitanja , svako pitanje test možete dodeliti upućuje vrednost. Odgovorite će videti tačke vrednost prikazana u zagradama nakon test pitanje.

Napomena: Upućivanje opcija je dostupna samo kada koristite test pitanja.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Promena teme obrasca

Slanje obrasca drugima da prikupi odgovore

Deljenje obrasca za saradnju

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×