Prikazivanje veza između radnih listova

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Ova funkcija nije dostupna u sistemu Office na Windows RT Računaru. Kontrola je dostupna samo u izdanjima operativnog sistema Office Professional Plus i Office 365 Professional Plus. Pročitajte Excel 2010 radne sveske sa Power Pivot ne rade u nekim verzijama programa Excel 2013. Želite da vidite koju verziju sistema Office koristite?

Odličan način da biste proverili veza između radnih listova je pomoću komande veze između radnih listova u programu Excel. Ako Microsoft Office Professional Plus 2013 je instaliran na vašem računaru, možete da koristite ovu komandu, na kartici Inquire za brzo kreiranje dijagram koji prikazuje kako su međusobno povezani radnih listova. Ako ne vidite karticu Inquire na Excel glavnoj traci, pogledajte članak Uključivanje kontrola unakrsne tabele programskog dodatka.

  1. Otvorite datoteku u kojoj želite da analizirate veze između radnih listova.

  2. Na kartici Inquire izaberite stavku Veze između radnih listova.


Komanda „Relacija između radnih listova“

Pojavljuje se dijagram veza između radnih listova koji prikazuje veze između radnih listova u radnoj svesci.

Dijagram veza između radnih listova

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×