Prikazivanje spiska poznatih kontakata

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dok koristite SharePoint Workspace, napravite listu ljudi sa kojima radite. U nekim slučajevima, kreirate ovu listu direktno, na primer tako što ćete dodati kontakte na spisak lične. U suprotnom, kreirate ovu listu indirektno putem interakcija sa članovima radnim prostorima. Na primer, kada se pridružite kao pozvani člana radnog prostora, drugi članovi tog radnog prostora odmah će postati dostupne za započinjanje nove aktivnosti. Slično tome, svaka osoba koja spaja jedan od radnih prostora (tako što ćete pozivu ili neke druge osobe poziv) odmah postaje dostupan za vas. Agregatne lista svih osoba koje možete da vršite interakciju sa putem programa SharePoint Workspace je spiska poznatih kontakata.

Na kartici Datoteka kliknite na dugme Informacije, izaberite stavku Poruke i kontakti, a zatim stavku Upravljanje kontaktima. Spisak prikazanih kontakata je vaš spisak poznatih kontakata.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×