Prikazivanje samo slika ili prikazivanje svih tipova datoteka u fascikli

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevana postavka u programu Microsoft Office Picture Manager prikazuje samo tipove datoteka slika. Na primer, fascikla u oknu sa prečicama za slike može da sadrži Microsoft Word dokument, ali neće biti prikazan u sadržaju fascikle. Možete da izmenite podrazumevanu postavku tako da Picture Manager prikazujete sve tipove datoteka.

  • U meniju Prikaz izaberite stavku Prikaži samo slike.

Picture Manager će prikazati sve podržane tipove datoteka u fascikli ako pored komande nema oznake potvrde. Picture Manager će prikazati samo tipove datoteka slika u fascikli ako je oznaka potvrde prikazana pored komande.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×