Prikazivanje podataka o korišćenju SharePoint lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao vlasnik lokacije SharePoint Online , možete da prikažete informacije koje vam pokazuju kako se korisnici interakcija sa vaše lokacije. Na primer, da vidite broj osoba koje ste posećivali na lokaciji, koliko je puta osobe posetili lokaciju, a lista datoteka koje su primili najviše prikaza.

Da biste prikazali podatke o korišćenju lokacije, kliknite na dugme postavke zupčanika Ikona „Postavke“ , a zatim izaberite stavku korišćenja lokacije. Možete takođe u meniju sa leve strane izaberite stavku sadržaj lokacije i zatim kliknite na dugme korišćenja lokacije na gornjoj traci za navigaciju.

Korišćenje lokacije u sistemu SharePoint Online

Važno: 

  • Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su podesile opcije ciljanog izdanja u usluzi Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

  • Vek trajanja Statistika prikazane su za lokacije kreirane nakon februar 2018. Lokacija kreirane pre ovog datuma će se pojaviti statistika iz februara 2018 unapred.

  • Goste i anonimne prikaze i posete su uključena za lokacije nakon mart 2019 i prosleđivanje.

Šta se nalazi na stranici korišćenje lokacije

Jedinstveni koji ne raspoznaju boje

Posetioci jedinstvene lokacije SharePoint

Prikazuje ukupan broj jedinstvenih gledaocima na lokaciju za poslednjih 7 dana, poslednjih 30 dana i poslednjih 90 dana.

Poseta lokacije

SharePoint Online lokacija upotrebe - poseta lokacije

Prikazuje broj poseta na lokaciju iznad poslednjih 7 dana, poslednjih 30 dana i poslednjih 90 dana.

Većina jedinstvene koji ne raspoznaju boje

Većina jedinstvene koji ne raspoznaju boje

Prikazuje prvih 10 datoteke i stranice sa jedinstveni gledaocima u poslednjih 7 dana.

Najbolji prikazane

Najbolji prikazane

Prikazuje prvih 10 datoteka i stranica sa većinom prikaza u poslednjih 7 dana.

Deljeno sa spoljnim korisnicima

Spoljno deljene datoteke

Lista datoteka možete da pristupite koji se dele sa korisnicima izvan vaše organizacije putem veze za deljenje koji traži da prijavi se, pre nego što možete da prikažete datoteku.

Dozvole

Da biste uredili dozvole za svaku stavku na listi, kliknite na dugme Još pored stavke i izaberite stavku Uredi dozvole. Više informacija potražite u članku Deljenje SharePoint datoteke ili fascikle u sistemu Office 365.

Detaljno dubinsko pretraživanje više detalja

Na kontrolnoj tabli podataka upotrebe vam pruža prikaz upotrebe lokacije najvišeg nivoa. Da biste više detalja, kao koliko puta pojedincima pristupa dokumentima, pogledajte sledeće temu. Moraćete da ste administrator ili vlasnik prava za Office 365 lokaciju.

Nadgledanje aplikacije za SharePoint Online okruženje opisuje kako da bi se nadgledao aplikacije i dokumente na administratorskoj kontrolnoj tabli. Na matičnoj stranici Office 365, izaberite stavku Centar administracije , i izaberite stavku Upotreba. Možete da istražite upotrebu e-pošte, datoteka, OneDrive i još mnogo toga.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×