Prikazivanje ili uređivanje identiteta

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Informacije povezane sa vašim identitetom možete da prikažete ili uredite. Ovo su kontakt informacije koje ostali korisnici vide kada prikažu vaš kontakt. Obezbeđivanje detaljnih kontakt informacija pomaže ostalima da vas razlikuju od drugih korisnika koji imaju isto ime za prikaz. Na primer, ako je vaše ime za prikaz „Ana Bajić“, možda ćete želeti da budete sigurni da drugi korisnici znaju da ste vi „Ana Bajić iz Smedereva“ a ne „Ana Bajić iz Podgorice“.

Napomena: Smernice koje se primenjuju na vaš računar ili nalog mogu vam zabraniti da uredite identitet. Obratite se administratoru za više informacija.

Da biste prikazali ili uredili kontakt informacije:

  1. Na kartici Datoteka kliknite na dugme Informacije, izaberite stavku Upravljanje nalogom, a zatim kliknite na dugme Željene postavke naloga.

  2. Izaberite karticu Identiteti.

    Sve informacije trenutno unete za vaš identitet prikazuju se u dijalogu.

  3. Izaberite stavku Uredi da biste otvorili dijalog Uređivanje identiteta.

  4. Dodajte ili promenite informacije u poljima za uređivanje na karticama Posao i Lično.

  5. Kada završite sa uređivanjem, kliknite na dugme U redu.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×