Prikazivanje ili skrivanje pokazivača tokom prezentacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da li ste projektujete projekciju slajdova preko celog ekrana ili koristite prikaz za izlagača, možete da pomerite pokazivač na slajdu da skrenete pažnju na određene ideja ili slika u prezentaciju. Pokazivač je podešen na automatski, što znači da je skriven automatski nakon tri sekunde neaktivnosti. Pokazivač se ponovo pojavljuje kada pomerate miš.

Snimak ekrana prikazuje opcije dostupne za pokazivač koristi u projekciji slajdova. Opcije su automatski skriveno, strelica, olovka i boje pera.

Tokom projekcije slajdova, u donjem desnom uglu slajda, kliknite na dugme Pen button during slide show , a zatim uradite nešto od sledećeg:

Da biste

Izaberite opciju

Automatski Prikaži pokazivač

Automatsko

Uvek skrivanje pokazivača

Skriveno

Uvek prikaži pokazivač

STRELICA

Pisanje na slajdovima

Olovka

Izaberite stavku boja mastila za pero

Boja pera

Saveti: 

  • Kada su projektovanju projekciju slajdova preko celog ekrana, kontrole "Projekcija slajdova" Slide show controls su skrivene nakon tri sekunde neaktivnosti. Pomerite pokazivač miša da biste ponovo se pojavljuju kontrole projekcije slajdova.

  • Da biste se prebacivali između pokazivača i olovke, pritisnite taster KOMANDA + A i KOMANDA + P.

Takođe pogledajte

Pisanje ili brisanje oznake na slajdu tokom prezentacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×