Prikazivanje i štampanje formula

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezultate formule prikazane su u ćelijama radnog lista, dok formule se vide u polju za formulu samo tako da se ne pojavljuju prilikom štampanja. Prikazuje formule u ćelijama koje su vam olakšava da biste pronašli ćelije koje sadrže formuleili za proveru grešaka.

Pomoću kombinacije brzih tastera možete videti formule umesto rezultata formule na radnom listu.

Vidljive formule na Excel radnom listu

Da biste prikazali formule u sve ćelije pritisnite kombinaciju tastera CTRL +' (znak je taster Označi kratkouzlazni akcenat). Kada formule budu vidljivi, Štampanje radnog lista kao vam to obično radite.

Da biste se ponovo prebacili na prikazivanje rezultata u svim ćelijama, ponovo pritisnite kombinaciju tastera CTRL+`.

Savet:  Ako ne možete da pronađete taster sa kratkouzlaznim akcentom (`), on se obično nalazi u gornjem levom uglu tastature, mada ne uvek. teško ga je pronaći na vašoj tastaturi, možete i prikazati i sakriti formule ako odete na karticu Formule, a zatim kliknite na dugme Prikaži formule. Da biste se vratili na standardni prikaz, ponovo kliknite na dugme.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×