Prikazivanje Excel radne sveske u modulu Excel Web Access

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste prikazali i interakcija sa radnom sveskom Microsoft Office Excel u Microsoft Office Excel Web Access, unesite radnu svesku URL ili UNC u Microsoft Office Excel Web Access svojstva Veb segmenta radne sveske .

Napomena: Autor radne sveske bi trebalo da sačuvate radnu svesku iz Microsoft Office Excel 2007 u Microsoft Windows SharePoint Services dokumenta biblioteke ili mreži fasciklu tako što ćete kliknuti na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , kliknuti na dugme Objavi, a zatim izabrati stavku Excel Services.

 1. Ako je neophodno, kreirajte stranicu sa Web segmentima i dodajte Web segment modula Excel Web Access.

  Više informacija o kreiranju stranice sa Web segmentima i Dodavanje Veb segmenata potražite u članku pomoć Microsoft Office SharePoint Server i pomoći za Windows SharePoint Services.

 2. U početnim instrukcijama kliknite na vezu Kliknite ovde da biste otvorili okno sa alatkama.

  Stranica Web segmenta i Web segment ulaze u režim uređivanja i prikazuje se okno sa alatkama za Web segmente.

 3. U okvir za tekst Radna sveska unesite URL ili UNC adresu radne sveske.

  Da biste lako pronašli radnu svesku, kliknite na dugme Izaberite vezu Dugme „Graditelj“ i koristite prozora kliknite na vezu – dijalog Veb stranice .

 4. Da biste sačuvali promene i izašli iz režima za uređivanje Web segmenta, kliknite na dugme U redu na dnu okna sa alatkama za Web segmente.

 5. Da biste izašli iz režima za uređivanje stranice Web segmenta i pregledali radnu svesku u režimu za prikazivanje stranice Web segmenta u modulu Excel Web Access, na vrhu stranice Web segmenta, sa padajuće liste Radnje na lokaciji izaberite stavku Izađi iz režima za uređivanje.

Napomena: Alternativno, možete da povežete Web segmenta Excel Web Access Veb segmentu prikaza liste u biblioteci dokumenata, a zatim prosledite URL radne sveske koji su uskladišteni u biblioteci dokumenata u programu Excel Web Access Veb segmentu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×