Prikazivanje evidencije grešaka za objavljivanje tipa sadržaja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Postoje dve različite vrste izveštaja koje možete koristiti za identifikovanje grešaka u vezi sa objavljivanjem tipa sadržaja. Evidencija grešaka aplikacije usluge za tip sadržaja, koja je dostupna na lokacijama koje su čvorišta za objavljivanje tipa sadržaja, hvata informacije o greškama za lokacije pretplatnika. Izveštaj o evidenciji grešaka za objavljivanje tipa sadržaja hvata informacije o greškama pri objavljivanju za lokaciju.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Prikaz u tip sadržaja evidencije grešaka aplikacije usluge za lokaciju čvorišta

Prikaz evidencije grešaka pri objavljivanju tipa sadržaja

Prikaz evidencije grešaka aplikacije usluge za tip sadržaja za lokaciju čvorišta

Ako radite na lokaciji čvorišta koja objavljuje tipove sadržaja u drugim kolekcijama lokacija, možete koristiti izveštaje o evidenciji grešaka aplikacije usluge za tip sadržaja da biste pregledali informacije o greškama pri objavljivanju za lokacije pretplatnika.

Morate biti administrator kolekcije lokacija da biste mogli da prikažete evidenciju grešaka aplikacije usluge za tip sadržaja.

  1. Idite na lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija koja funkcioniše kao čvorište za objavljivanje tipa sadržaja.

  2. Izaberite dugme " Opcije " Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite Postavke lokacije.

  3. Na stranici Postavke lokacije, u okviru Administracija kolekcije lokacija izaberite stavku Evidencija grešaka aplikacije usluge za tip sadržaja.

Vrh stranice

Prikaz evidencije grešaka pri objavljivanju tipa sadržaja

Ako radite na lokaciji koja se pretplaćuje na tipove sadržaja koje su objavljene sa lokacije čvorišta, možete koristiti evidenciju grešaka pri objavljivanju tipa sadržaja da biste pregledali informacije o greškama pri objavljivanju tipa sadržaja za lokaciju.

Morate biti administrator kolekcije lokacija da biste mogli da prikažete evidenciju grešaka pri objavljivanju tipa sadržaja.

  1. Idite na lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija za koju želite da prikažete greške pri objavljivanju tipa sadržaja.

  2. Izaberite dugme " Opcije " Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite Postavke lokacije.

  3. Na stranici „Postavke lokacije“, u okviru Administracija kolekcije lokacija izaberite stavku Objavljivanje tipa sadržaja.

  4. Kliknite na vezu Evidencija grešaka pri objavljivanju tipa sadržaja.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×