Prikaz zadataka u kalendaru

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U Microsoft Planner, kada zadatak ima početka ili krajnji rok, možete da vidite ga u kalendaru u Planner koristi Prikaz rasporeda ili Outlook tako što ćete dodati plan sa Outlook kalendarom.

Koristite prikaz rasporeda da biste videli zadatke u kalendaru

Kada dodate zadatke u prikazu tablePlanner, možete da vidite one koje imaju početka ili krajnji rok tako što ćete odabrati raspored na vrhu plan.

Snimak ekrana vrha na plan iz planer koji prikazuje table; Grafikon; Planiranje dugmad; i sa rasporedom potvrđen.

Zatim možete preuzeti desni kraj sve zadatke tankog dve ili više dana.

Navedene su zadaci koji nemaju početka ili krajnji rok još uvek sa desne strane kalendara na listi neplaniranog zadaci . Prevucite ove zadatke na kalendar da biste brzo dodali krajnji rok.

Planner_ScheduleView_Viewtasksoncalendar_DragfromUnscheduled

Možete da sortirate listu neplaniranog zadataka tako što ćete BucketDodeljeno, napredaki kategorije pomoću Grupiši po padajuće iznad liste.

Ako želite da uklonite zadatak iz kalendara, možete da prevučete zadatak nazad na listi neplaniranog zadaci . Prevlačenje zadatka na listi neplaniranog zadataka će uklanjanje datum početka i krajnji rok zadatka. Zadatak možete da uklonite iz kalendara tako što ćete otvoriti zadatak i brisanje sadržaja polja za datum početka i krajnji rok .

Prikaz Planner kalendara u programu Outlook

Ako želite da prikažete Planner raspored u Outlook, prvo vlasnik plana treba da dodate plan Outlook kalendar sa u formatu iCalendar feeda, a zatim da svaki član dodajte plan njihove Outlook kalendar.

Objavljivanje iCalendar feeda

 1. Kao vlasnik plana, na vrhu plan, odaberite tri tačke ..., a zatim izaberite Dodaj plana Outlook kalendar.

  Napomena: Ako ne vidite Dodaj plana Outlook kalendar na ovoj listi, a vi ste vlasnik plana, vaš administrator je verovatno isključio ovu opciju za vašu organizaciju. Za više informacija o tome kako da uključite administratoru ovo uključili ili isključili videli isključite sinhronizaciju Outlook kalendara u planer za vašu organizaciju.

 2. U dijalogu Dodavanje plan za Outlook kalendar pomoću iCalendar feeda izaberite Objavljivanje. To će automatski objavljivanje informacija o rasporedu vaš plan bilo kome dajete iCalendar veza ka.

  Snimak ekrana Dodaj plan dijalog Outlook kalendara

 3. Da biste dodali plan sa Outlook kalendarom, izaberite stavku Dodaj u programu Outlook, a zatim pogledajte sledeću proceduru.

  Napomena: Takođe možete da kopirate i nalepite iCalendar vezu u bilo koju aplikaciju kalendar koji se povezuje pomoću iCalendar. Kada osoba ima ovu vezu, mogu da vide informacije o zadatku za vaš plan bez potrebe da se prijavite.

Da biste dodali plan sa Outlook kalendarom

 1. Na vrhu plana, odaberite tri tačke ..., a zatim izaberite Dodaj plana Outlook kalendar.

  Snimak ekrana planer menija Dodaj plan Outlook kalendar izabran.

  Napomena: Planiranje vlasnici će ovde Dodaj plan za Outlook kalendar pomoću iCalendar feeda dijalog, a zatim izaberite Dodaj u programu Outlook.

 2. U programu Outlook za Veb, u dijalogu pretplate kalendar Pregledajte ime veze "i" kalendar, a na vrhu stranice izaberite stavku Sačuvaj.

 3. Sa leve strane kalendar, u okviru Kalendari drugih osoba, pronađite ime vaš plan kalendar i izaberite je. Videćete na novoj kartici iznad kalendara sa imenom plan je i videćete za planiranje zadataka u kalendaru.

  Napomena: U programu Outlook za računare, vaš plan kalendar će se pojaviti u prikazu kalendara u okviru Moji kalendari.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×