Prikaz, uređivanje i dodajte detalje stranice

Prikaz, uređivanje i dodajte detalje stranice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete prikazati i uređivanje svojstava stranice u oknu sa detaljima stranice. Ovaj članak vam pokazuje kako.

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program ciljni otpustite . To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Broj dostupnih za prikazivanje i uređivanje stranice svojstava se mogu razlikovati u zavisnosti od toga koja svojstva stavke vlasnik ili administrator je dodeljena. Neke od ovih svojstava možda će biti potrebno.

Prikaz i uređivanje stranica svojstava u oknu sa detaljima stranice

 1. Na vrhu stranice, kliknite na dugme Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika stranicu detalji.

 2. Sličica za stranicu možete da promenite tako što ćete kliknuti na dugme Promeni sličicu i odabrati stavku slika. Takođe možete da dodate ili uredite opis stranice tako što ćete otkucati prostor u okviru Opis. Sličica i opis se koriste u mesta kao što je SharePoint vesti i rezultata pretrage.

 3. Kliknite na dugme vrednosti imovine koje želite da uredite u okviru svojstva ime, otkucajte novu vrednost, a zatim pritisnite taster Enter na tastaturi. Da biste uredili više od jednog svojstva odjednom, kliknite na dugme Uredi sveuređivanje svojstva koja želite da promenite i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Okno sa detaljima stranice

Da biste prikazali dodatne informacije o stranica (kao što su datum poslednje izmene), izaberite stavku više detalja na dnu okna.

Dodavanje svojstava u biblioteci stranica

Da biste dodali svojstvo stranice, Kreiranje kolone za to svojstvo u biblioteci stranica. U koloni skladišti svojstva podataka (zovu se i metapodatke) i pored toga što može da pregleda i promeni kolonu u biblioteci stranica, svojstvo zatim dostupno je u oknu sa detaljima stranice za svaku stranicu.

 1. Idite do biblioteke stranica tako što ćete kliknuti na stranicama u navigaciji sa leve strane.

  Ako ne vidite stavku stranica sa leve strane, kliknite na dugme Postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika u gornjem desnom uglu, zatim sadržaj lokacije. Na stranici "sadržaj lokacije", kliknite na stranicama lokacije.

 2. Izaberite stavku Dodaj kolonu Ikona „Dodaj“ sa desne strane poslednje kolone ime na vrhu liste ili biblioteke.

  Napomena: Da li SharePoint Online ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični iskustvo postavili na listu ili biblioteku dokumenata ili koristite stariju verziju programa SharePoint Server. Ako je tako, izaberite karticu za gorenavedene SharePoint Server 2016 verziju. Pogledajte koju verziju sistema SharePoint koristim?

 3. U padajućem meniju Odaberite tip kolone koje želite.

  Dodavanje meni kolone
 4. U dijalogu "nova kolona", otkucajte naslov ili naslov kolone u polje " ime ".

  Novi dijalog kolone za unos naslova ili naslova
 5. Kliknite na dugme Kreiraj.

Dodavanje još tipova kolona

 1. Idite do biblioteke stranica tako što ćete kliknuti na stranicama u navigaciji sa leve strane.

  Ako ne vidite stavku stranica sa leve strane, kliknite na dugme Postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika u gornjem desnom uglu, zatim sadržaj lokacije. Na stranici "sadržaj lokacije", kliknite na stranicama lokacije.

 2. U prikazu sve stavke ili svih dokumenata na listu ili biblioteku koju želite da dodate kolonu, izaberite stavku Dodaj kolonu   Ikona "Dodaj kolonu" na kraju reda, a zatim izaberite još ….

 3. U odeljku Ime i tip, u polju Ime kolone otkucajte željeno ime za kolonu.

  Dijalog „Kreiranje kolone“

 4. U okviru tip informacija u ovoj koloni je, izaberite tip informacija koje želite da se pojave u koloni. Više informacija o tipovi kolona u članku tipovi kolona lokacije i opcije.

 5. U odeljku Dodatne postavke kolone , u polju Opis otkucajte opis da biste pomogli osobama da razumeju svrhu kolone i podatke koje ona treba da sadrži. Taj opis je opcionalan.

  U zavisnosti od tipa kolone koje ste izabrali, više opcija može da se pojavi u odeljku Dodatne postavke kolone . Izaberite dodatne postavke koje želite. Za više informacija o postavke kolone, pogledajte članak lokacija tipovi i opcije kolona.

Za više informacija i dodatni načini za dodavanje kolona u bibliotekama i na listama potražite u članku Kreiranje kolone u SharePoint listu ili biblioteku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×