Prikaz svojstava (ADP)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sadrži opcije za kontrolisanje ponašanja prikaza ste izradu ili izmena.

Ime prikaza

Prikazuje ime za trenutni prikaz. Ako još uvek niste sačuvali prikaza, podrazumevano ime se prikazuje. Ne možete promeniti ime u ovom polju. Da biste dodelili ime, odaberite stavku Sačuvaj ili Sačuvaj kao , u meniju datoteka .

Izlazni sve kolone

Navodi da sve kolone iz svih tabela trenutno prikazane će biti u prikazu. Izbor ove opcije je jednaka navesti zvezdicu (*) umesto imena pojedinačnih kolona.

RAZLIČITIH vrednosti

Navodi prikaz će otklonila duplikate. Ova opcija je korisna kada koristite samo neke od kolona iz tabele i tim kolonama može da sadrži duplirane vrednosti ili kada proces pridruživanja dve ili više tabela daje duplirane redove u skupu rezultata. Izbor ove opcije je jednaka Umetanje reč DISTINCT u izjavu u SQL oknu.

Povezivanje sa šemom

Sprečava korisnike da izmena osnovnog objekata koje doprinose ovaj prikaz na način kojim bi poništavanje definiciju prikaza.

Ažuriranje pomoću pravila za prikaz

Ukazuje na to da sve ispravke i umetanja u prikaz će biti preveden tako što ćete Microsoft Data Access komponente (MDAC) u SQL izjave koje se odnose na prikaz, a ne u SQL izjave koje direktno upućuju na prikaz osnovnim tabelama. (U nekim slučajevima, MDAC manifesti ažuriranje prikaz i prikaz Umetanje operacije kao ispravke i umeće protiv prikaza osnova osnovnim tabelama. Tako što ćete izabrati da ažurirate pomoću pravila za prikaz, možete obezbediti da MDAC generiše ažuriranja i umetnite operacije protiv samog prikaza.)

Provera opcija

Ukazuje na to da svaki put kada korisnik menja red prikaza, bazu podataka proverava da dodate ili izmenjene podatke zadovoljava odredbe Where od definicije prikaza.

GRUPISANJE po oznaka tipa datoteke

Navodi da su dostupne dodatne opcije za prikaze na osnovu agregatne upita.

SA KOCKE

Navodi da agregatne upit treba kreirati rezimirane vrednosti za grupe naveden u odrednicu GROUP by. Grupe se kreiraju po kolonama unakrsno upućujete uključena u odrednicu GROUP by, a zatim primeniti agregatne funkcije u upit da biste dobili rezimirane vrednosti za dodatne veoma agregatne redove. SA KOCKOM opcija je višedimenzionalnim kreiranje rezimei iz sve kombinacije agregatne funkcije i kolona u upitu.

  • SA FUNKCIJOM ROLLUP

Navodi da agregatne upit treba kreirati rezimirane vrednosti za navedeno u odrednicu GROUP by grupe. Pregled sa opcija je slično opciju sa KOCKOM, ali kreira samo jedan tip rezimea za svaku kombinaciju kolonu i agregatne funkcije.

  • SVE

Navodi da će agregatne upit sadrži duplirane redove u rezime.

Vlasnik

Prikazuje ime za prikaz vlasnika. Ime vlasnika je uloga SQL Server ili SQL Server korisnika. Na padajućoj listi sadrži svih korisnika i uloga definisana u bazi podataka. U okviru padajuće liste, korisnika i uloga imaju različite ikone; Ikona uloga prikazuje dva lica, ikona korisnika prikazuje samo jednu.

TOP

(Za SQL Server 7.0 ili viša baze podataka). Navodi da će upit sadrži odredbu prvih, što daje samo prvih n redova ili prvog procenat n redova u skupu rezultata. Podrazumevana vrednost je da upit vraća prvih 10 redova u skupu rezultata.

Koristite ovo polje da biste naveli drugi broj redova da biste se vratili ili da biste naveli procenat.

  • PROCENATA

(Za SQL Server 7.0 ili viša baze podataka). Navodi da će upit sadrži odredbu prvih vraća samo prvi procenat n redova u skupu rezultata.

  • SA VEZAMA

(Za SQL Server 7.0 ili viša baze podataka). Navodi da prikaz će uključivati odredbu sa vezama. SA vezama je korisno ako prikaz uključuje odredbu ORDER BY i gornje odredba na osnovu procenat. Ako je izabrana ova opcija, a ne nalazi u sredini skupa redova sa identičnim vrednostima u Odredba ORDER BY procenat graničnu, prikaz je proširena da biste obuhvatili sve takve redove.

SQL komentar

Da biste uneli tekst u ovom polju, možete otkucati direktno u njega, ili možete da unesete komentar u SQL oknu. Kada unesete tekst direktno u ovom polju, jednostavno otkucajte tekst. Da, ali kada unesete tekst komentara u SQL oknu, morate da koristite znakove za razgraničavanje komentar. Na primer:

/* This is comment text entered in the SQL pane */
This is comment text entered directly in the SQL Comment field.

Opis

(SQL Server samo 2000.)

Ovo polje se izdvaja iz polja u SQL komentar na dva načina. Prvo, Opis su vrednosti uskladištene u SQL Server kao razvijena svojstva. Drugo, ne možete da unesete vrednosti Opis u SQL oknu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×