Prikaz rezimea podataka na statusnoj traci

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste brzo videli kako sabrali brojeve u izabranim ćelijama, pogledajte na statusnu traku ispod unakrsne tabele. Kada izaberete dve ili više ćelija koje sadrže numeričke podatke, Excel Online automatski rezimira te podatke i prikazuje prosek, prebrojavanje i zbir na statusnoj traci. Ove rezimirane vrednosti Ažuriraj odmah kada promenite vrednosti u izabranim ćelijama ili izaberite drugi opseg ćelija.

Status bar entries

Menjanje šta se prikazuje na statusnoj traci

Excel Online može da prikazuje status traka stavke za prosek, prebrojavanje, numeričke broja, min, max i zbir. Možete da prilagodite na statusnoj traci za prikazivanje i skrivanje neke ili sve od njih. Evo kako:

  1. Na statusnoj traci kliknite na strelicu pored poslednje stavke traku statusa.

    Customize status bar

  2. U galeriji Prilagođavanje statusnoj traci izaberite stavke traka statusa koje želite.

    Status bar options

    Kada je izabrana stavka, pojavljuje se znak potvrde. Da biste opozvali izbor stavke, kliknite na dugme ih ponovo da biste uklonili znak za potvrdu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×