Prikaz prezentacije bez programa PowerPoint

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako nemate PowerPoint instaliran na vašem računaru, možete i dalje da otvorite i prikaz PowerPoint prezentacije pomoću PowerPoint Online ili aplikaciji za mobilne uređaje. PowerPoint Viewer je bio povlačenje.

Novi način za prikazivanje prezentacije

PowerPoint Online je besplatna alternativa koji pružaju neki od iste pogodnosti PowerPoint Viewer i može da prikaže neke noviji funkcije (kao što je funkcija Morf i animacije dodat PowerPoint nakon verzije 2010).

Ako imate Microsoft nalog (hotmail.com outlook.com, live.com, msn.com) ili na Office 365 rad ili školski nalog, možete da pregledate i uređujete prezentaciju besplatno u Veb pregledaču tako što ćete sačuvati datoteku u OneDrive ili Dropbox i pomoću PowerPoint Onlineda biste ga otvorili.

PowerPoint aplikacija za mobilne uređaje

Office aplikacije za mobilne uređaje omogućavaju vam da otvorite Office dokumente na uređaju. Za listu veza za preuzimanje za Office aplikacije za mobilne uređaje pogledajte tabelu u odeljku Podržane verzije Office prikazivača.

PowerPoint Viewer

PowerPoint Viewer je povučena na 30 April 2018. To više nije dostupan za preuzimanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×