Prikaz Planer kalendara u programu Outlook

U programu Microsoft planer, kada zadatak ima početni ili krajnji rok, možete da odaberete da ga prikažete u kalendaru. Možete jednostavno da koristite prikaz rasporeda u okviru planerili da dodate plan u Outlook kalendar. 

Da biste prikazali kalendar planera u programu Outlook, vlasnik plana prvo ga dodaje u Outlook kalendar pomoću usluge iCalendar. Svaki član može da doda plan u sopstveni Outlook kalendar.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Objavljivanje iCalendar feeda

 1. Kao vlasnik plana, na vrhu plana, odaberite tri tačke ..., a zatim izaberite stavku Dodaj plan u Outlook kalendar

  Napomena: Ako ne vidite stavku Dodavanje plana uOutlook kalendar na ovoj listi, a vi ste vlasnik plana, administrator je verovatno isključio ovu funkciju. Više informacija o tome kako administrator može da aktivira ovu alatku potražite u članku isključivanje sinhronizacije Outlook kalendara u okviru planer za vašu organizaciju.

 2. U dijalogu Dodavanje plana u Outlook kalendar pomoću dijaloga iCalendar feed odaberite stavku Objavi. To će automatski objaviti informacije o rasporedu plana na sajtu iCalendar. Snimak ekrana dijaloga "Dodavanje plana u Outlook kalendar"

 3. Da biste dodali plan u Outlook kalendar, izaberite stavku Dodaj u Outlook, a zatim pogledajte sledeću proceduru.

  Napomena: Možete i da kopirate i nalepite vezu iCalendar u bilo koju aplikaciju kalendara koja se povezuje pomoću iCalendar. Kada osoba ima ovu povezanost, možete da vidite informacije o zadatku za plan bez potrebe za prijavljivanjem.

Dodavanje plana u Outlook kalendar

 1. Na vrhu plana odaberite tri tačke ..., a zatim izaberite stavku Dodaj plan u Outlook kalendar. Snimak ekrana menija "Planer" sa izabranim planom "Dodavanje plana u Outlook kalendar".

  Napomena:  Vlasnici plana će videti plan dodavanja plana Outlook kalendaru pomoću dijaloga iCalendar feed , a zatim izaberite stavku Dodaj u Outlook.

 2. U programu Outlook za Veb, u dijalogu Pretplata na kalendare Pregledajte ime povezivanja i kalendara, a zatim na vrhu stranice odaberite stavku Sačuvaj.

 3. Sa leve strane kalendara, u okviru kalendarski ljudipronađite ime kalendara plana i izaberite ga. Videćete novu karticu iznad kalendara sa imenom plana i videćete zadatke plana u kalendaru.

 4. Napomena:  Ako koristite Outlook za računare, kalendar plana će se pojaviti u prikazu kalendara u okviru Moji kalendari.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×