Prikaz ili promena opštih svojstava radnog prostora u sistemu SharePoint Workspace 2010

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na traci za pokretanje kliknite desnim tasterom miša na radni prostor i izaberite stavku Svojstva. Izaberite karticu Opšte postavke da biste otvorili opšte postavke radnog prostora.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Prikazivanje informacija o radnom prostoru

Prikaz ili promena zahteva verzije za Groove radni prostor

Dodavanje ili uređivanje opisa ovog radnog prostora

Automatsko preuzimanje radnog prostora na svim računarima

Prikazivanje informacija o radnom prostoru

Možete da prikažete sve sledeće informacije o izabranom radnom prostoru:

  • Verzija: verzija programa SharePoint Workspace u kojoj je radni prostor kreiran.

  • Predložak: broj verzije predloška radnog prostora.

  • Kreirao: ime osobe koja je kreirala radni prostor.

  • Kreirano: datum kada je radni prostor kreiran.

  • Zahtevi: minimalna verzija programa SharePoint Workspace potrebna za pristup svim funkcijama radnog prostora i alatke.

  • Svojstva deljene fascikle: za deljene fascikle dijalog Svojstva uključuje kartice Informacije o fascikli i Status . Ove kartice obezbeđuju informacije o putanji osnovne fascikle koja se trenutno sinhronizuje, izuzete datoteke i oznake tipa datoteke, kao i trenutni status sinhronizacije.

Vrh stranice

Prikaz ili promena zahteva za verziju za Groove radni prostor

Zahtev za verziju za Groove radni prostor možete da povećate tako što ćete u padajućem meniju izabrati noviju verziju programa SharePoint Workspace (ako je dostupna).

Svaki radni prostor ima minimalni zahtev za verziju programa SharePoint Workspace za alatke, koji je prvobitno podešen kada je radni prostor kreiran. To znači da su sve alatke koji vi ili neki drugi član dodajete u radni prostor podržane samo za članove koji koriste minimalnu verziju ili noviju. Članovi koji koriste neku stariju verziju programa SharePoint Workspace biće upitani da ažuriraju softver ukoliko pokušaju da pređu na alatke u radnom prostoru koji zahteva noviju verziju. Pored toga, osobama koje su pozvane u radni prostor koje koriste neku stariju verziju može biti zatraženo da ažuriraju SharePoint Workspace pre nego što prihvate poziv.

Menadžeri radnog prostora mogu da promene broj verzije programa SharePoint Workspace tako da članovi mogu da dodaju novije verzije alatki u radni prostor. Međutim, imajte na umu sledeće detalje o povećanju zahteva za verziju:

  • Nije moguće smanjiti zahtev za verziju za radni prostor. Kada povećate zahtev za verziju, od članova koji koriste stariju verziju programa SharePoint Workspace može biti zatraženo da nadograde SharePoint Workspace kada dodaju nove alatke u radni prostor.

Vrh stranice

Dodavanje ili uređivanje opisa ovog radnog prostora

Menadžeri radnog prostora mogu da dodaju ili uređuju tekst u okviru za tekst Opis.

Vrh stranice

Automatsko preuzimanje radnog prostora na sve računare

Ako pokrenete SharePoint Workspace na više računara (ili planirate da to uradite u budućnosti), možda ćete želeti da potvrdite izbor za opciju „Preuzmi automatski na sve moje računare“. Ako je opcija omogućena, radni prostor će automatski biti preuzet kada se prijavite na nalog na drugom računaru.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×