Prikaz ili dodavanje kontakata u timove

Prikaz ili dodavanje kontakata u timove

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste prikazali kontakte, izaberite stavku pozivina karticu_ z0z_ _gt_ Kontakti. Izaberite stavku Moji kontakti i pronaći ćete E-Z listu svih kontakata i traku za pretragu koju možete da koristite da biste pronašli određenu osobu. Ako želite da dodate novi kontakt na listu, kliknite na dugme Dodaj kontakt na vrhu liste da biste započeli.

Vaši kontakti za pozive

Ako se prebacite na istaknute kontakte, videćete nekoliko unapred podešenih grupa kontakata: brzo biranje i predloženo. Da biste dodali nekoga na brzo biranje, kliknite na dugme Dodaj na dugme brzo biranje na vrhu ekrana.

Napomena: Ako na levoj strani timova ne vidite pozive na stranici c/c, razgovarajte sa IT administratorom.

Kontaktima na mobilnom uređaju možete da pristupite iz timova ako ste omogućili pristup za omogućavanje pristupa telefonskim kontaktima. Dodirnite pozivezac0zve _gt_ Kontakti_z2zve.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×