Prikaz i kretanje po zadacima (učitelju)

Prikaz i kretanje po zadacima (učitelju)

Postoje dva mesta za prikaz predstojećih, označenih i radnih zadataka. Možete da ih prikažete po klasi ili da ih prikazujete na svim svojim predavanjima. Biranjem bilo kog zadatka omogućićete mu da ga ocenite, uredite ili prikažete zadatak iz perspektive učenika. 

Prikaz i sortiranje zadataka u okviru jednog časa

Idite do opšteg kanala u klasi, a zatim izaberite stavku zadatke

Izaberite karticu zadaci na glavnom kanalu.
 

Savet: Koristite traku za pretragu da biste tražili zadatak po ključnoj reči.

Predstojeći zadaci

Predstojeći zadaci se podrazumevano pokazuju po redosledu krajnjeg roka ispod dodeljene strelice. Pomerite se nagore ili nadole da biste pregledali listu. Predstojeći zadaci su bilo koji sa levom verzijom posla, ili zadacima koji su zakazani za kasnije.

Ako izaberete zadatak, otvoriće se okno za podešavanje, gde možete da ocenite rad koji su učenici prijavili i da vrate svoj rad. Izaberite stavku Uredi dodelu da biste izmenili zadatak. Izaberite Prikaz studenata da biste pregledali dodelu iz perspektive učenika.


Oceni, uređuje ili prikazuje zadatak iz perspektive učenika.
 

Prikaz dodeljenih i radnih zadataka

Izaberite padajuću strelicu da biste prikazali radne verzije i dodeljena zaduženja.

Strelice, dodeljene i nacrtano padajućeg menija.  

Napomena: Zadaci se smatraju "označeno" kada su sve one vraćene vašim studentima. Kada studenti uključe dodatni posao, zadatak će ponovo biti prikazan na vašoj predstojećoj listi da bi vas obavestio da postoji posao koji još niste redigovali.

Dodeljeni zadatak

Filtriranje dodeljivanja po kategoriji

Ako ste dodali kategorije na zadatke, naprimer "domaći zadaci" ili "redigovanje", možete da ih filtrirate na listi zadataka. 

Da biste prikazali sve zadatke po jednoj kategoriji, izaberite stavku Filtriraj Ikona filtera i odaberite kategoriju koju želite da prikažete.

Filtriranje po kategoriji dodele.

Prikaz ocena

Pogledajte dovršen i nepotpun rad sa ispravkom tako što ćete izabrati stavku Prikaži ocene na kartici zadaci.

Izaberite stavku Prikaži ocene.

U prikazu prikaza, koristite strelice da biste se kretali kroz zadatke. Svaka kartica ukazuje na to da li ste redigovali i vratili posao svim studentima ili ako imate više posla za redigovanje. Izaberite karticu dodele da biste videli više detalja ili pokrenuli detaljnije.

Prikaz prikazenih dodela.

Kontrolna tabla Analitika prikazuje pult koliko studenata u vašem razredu je do sada prikazivala i predala zadatak. Takođe sadrži i broj zadataka koje imate za redigovanje. Izaberite jedno od polja za sortiranje po njoj.

Kontrolna tabla Analitika prikazuje brojač koliko studenata prikazuje posao, uključi ga i koliko zadataka imate da pregledate.

Prikaz zadataka u razredima
 

Da biste prikazali zadatke u svim svojim predavanjima, izaberite stavku dodeljene sa trake aplikacije. Izaberite dodelu da biste uređivali ili počeli sa uređivanjem. 


Prikaži sve zadatke.

Saznajte više

Redigovanja zadataka

Kreiranje zadataka

Dodatni resursi za nastavnike

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×