Prikaz detalja zadatak u okviru class tima (nastavnika)

Prikaz detalja zadatak u okviru class tima (nastavnika)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pronalaženje i prikažete zadatke koje ste kreirali za razred na listi ili sedmica u sedmičnom prikazu. Odavde, otvorite bilo koji zadatak da biste napravili izmene ili pregledajte studentski rad. Rezultat od studenata prijaviti rad sada omogućava vam da proverite učenika napredak na prvi pogled.

 1. Dođite do kanala Opšte pod željenom učionicom, a zatim izaberite stavku Zadaci. Takođe možete da koristite traku za pretraživanje da biste potražili zadatak po ključnoj reči.

  Izaberite karticu dodeljene u opšte postavke kanala.
 2. Dodeljene imate u svom razredu će prikazati kao kartice na sastanku mogu da budu dovršeni. Podrazumevano, videćete dodeljene najbliži danas na vrhu. Pomeranje nagore ili nadole do prikaza dodeljene u prošlosti ili budućnost. Izaberite stavku Idi na današnji dan da biste se vratili na današnji datum.

  Prikažete zadatke koje ste kreirali na listi po krajnji rok.

  Prebacivanje na ikonu sa četiri polja da biste videli svoje zadatke tako što ćete sedmica. Koristite strelice da biste premestili u prošlosti ili budućih nedelja. Izaberite stavku Idi na današnji dan da biste se vratili na današnji datum.

  Prikaz zadataka u sedmičnom prikazu, od ponedeljka do petka.

  Svaka kartica pruža informacije o zadatak i njen status:

  • Ime klase

  • Naslov zadatka

  • Broj studenata koji su sada do dodele

  • Ako ste se vratili zadatak za sve studente

  • Ako je zadatak u režimu radne verzije

 3. Izaberite bilo koju karticu zadatak da biste ga otvorili. Kada je otvoren, možete da prikaz detalja jedan zadatak, izbrišete zadatak, uredite ili pregledate.

Saznajte više

Prikaz zadataka u razredima

Pregledajte zadatke

Kreiranje zadataka

Dodatni resursi za nastavnike

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×