Prikaz datoteka koje ste podelili u usluzi OneDrive

Prikaz datoteka koje ste podelili u usluzi OneDrive

Deljeni prikaz u OneDrive prikazuje sve datoteke i fascikle koje nisu privatne. Kada delite datoteku, ona se automatski pojavljuje ispod deljene u navigaciji. Ono što vidite razlikuje se u zavisnosti od toga da li ste prijavljeni pomoću ličnog naloga ili poslovnog ili školskog naloga.

(Više informacija o deljenju datoteka potražite u članku Deljenje OneDrive datoteka i fascikli i Zaustavljanje deljenja OneDrive datoteka ili fascikli ili promena dozvola.)

 1. U OneDrive izaberite stavku Deljeni u navigaciji.

  Snimak ekrana prikaza "Deljeno od mene" u usluzi OneDrive for Business

 2. Kada se prijavite pomoću poslovnog ili školskog naloga, na vrhu stranice izaberite karticu Deljeno po meni .

  Napomena: Ako vidite različita opcije, prijavljeni ste sa ličnog naloga ili tražite klasičnu OneDrive for Business. Više informacija potražite u članku Zašto vidim druge opcije?

 3. Pre nego što otvorite datoteku, možete da vidite broj prikaza i gledalaca tako što ćete postaviti pokazivač na ime datoteke da biste prikazali karticu datoteke. Kao vlasnik ove datoteke, videćete i listu osoba koje su prikazanu datoteku, ako vam je administrator omogućio da vidite gledaoce.

  Snimak ekrana "hover kartice" koji se pojavljuje kada postavite pokazivač na datoteku u usluzi OneDrive ili sistemu SharePoint

  Savet: Možete da izaberete i veze sa prikazima na kartici datoteka da biste videli grafikon sa dnevnim rezimeom broja gledalaca i osoba koje pregledaju datoteku.
  Snimak ekrana aktivnosti prikazivanja na datoteci

Upravljanje pristupom ili zaustavljanje deljenja datoteke ili fascikle iz prikaza "Deljeno meni"

 1. Da biste upravljali pristupom ili prestali da delite datoteku ili fasciklu, izaberite stavku, a zatim izaberite stavku Upravljaj pristupom na vrhu stranice.

  Snimak ekrana dugmeta "Upravljaj pristupom" u usluzi "Deljeno sa mnom" u usluzi OneDrive for Business

 2. Da biste prestali da delite sa svima, na vrhu okna Upravljanje pristupom izaberite stavku Zaustavi deljenje.

  Snimak ekrana povezivanja "Deljenje zaustavljanja" u oknu "Upravljanje pristupom" u usluzi OneDrive for Business

 3. Da biste prestali da delite sa jednom osobom, izaberite padajuću listu, a zatim izaberite stavku Zaustavi deljenje.

  Snimak ekrana kako da prestanete da delite sa jednom osobom u usluzi OneDrive for Business

 4. Da biste promenili dozvole za osobu, izaberite padajuću listu, a zatim izaberite stavku može da prikaže ili Uredi.

Zašto vidim druge opcije?

Kada se prijavite pomoću ličnog naloga, Deljeni prikaz se spaja sa datotekama koje su druge osobe podelile sa vama. Pogledajte datoteke koje se dele sa vama u usluzi OneDrive (lično) za više detalja o tome.

Ako vidite Deljenje pored mene u levoj navigaciji, prijavljeni ste pomoću poslovnog ili školskog naloga (OneDrive for Business ) i gledate klasičnu OneDrive for Business. Pokušajte da zatvorite pregledač i da se vratite na OneDrive for Business. Ako to pokušate i dalje vidite u levoj navigaciji, administrator je podesio Classic OneDrive for Business kao podrazumevani prikaz. Obratite se administratoru da biste to promenili.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×