Prikaz datoteka koje se dele u usluzi OneDrive

Prikaz datoteka koje se dele u usluzi OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Deljeni prikaz u OneDrive prikazuje sve datoteke i fascikle koje nisu privatne. Kada delite datoteku, on automatski se pojavljuje u okviru Deljeno u navigaciji. Šta vidite se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste prijavljeni pomoću ličnog naloga ili poslovnog ili školskog naloga.

 1. U vaš OneDrive, izaberite stavku Deljeno u navigaciji.

  Snimak ekrana na dele tako što ćete Me prikaz u usluzi OneDrive for Business

 2. Kada ste prijavljeni pomoću poslovni ili školski nalog, na vrhu stranice, izaberite karticu " Deljeno sa mnom ".

  Napomena: Ako vidite različite opcije, ili ste prijavljeni pomoću ličnog naloga ili gledate u klasičnom OneDrive for Business. Više informacija potražite u članku Zašto vidim različite opcije?

 3. Pre nego što otvorite datoteku, možete da vidite broj prikaza i gledaocima tako što ćete postaviti pokazivač na ime datoteke da biste prikazali karticu datoteka. Kao vlasnik ove datoteke, možete vidite listu ljudi koji prikazuje datoteke, ako vaš administrator sistema omogućio da vidite gledaoci.

  Snimak ekrana iskačuću karticu datoteke koja se pojavljuje kada postavite pokazivač datoteke u OneDrive ili SharePoint

  Savet: Početak avgust 2018, moći ćete da biste izabrali Prikazi veze na kartici "datoteka" da biste videli grafikon sa dnevni rezime broja koji ne raspoznaju boje i osobe koje se prikazuje na datoteku.
  Snimak ekrana prikazivanje aktivnosti na datoteci

Upravljanje pristupom ili prestanete da delite datoteku ili fasciklu sa se dele tako što ćete Me prikaz

 1. Da upravljate pristupom ili prestanete da delite datoteku ili fasciklu, izaberite stavku i zatim izaberite stavku Upravljanje pristupa pri vrhu stranice.

  Snimak ekrana dugmeta "Upravljanje Access" u sam podelio prikaz u usluzi OneDrive for Business

 2. Da biste zaustavili deljenje sa svima na vrhu okna za Upravljanje pristup izaberite stavku Zaustavi deljenje.

  Snimak ekrana Zaustavi deljenje veze u oknu upravljanje pristupa u sam podelio prikaza u usluzi OneDrive for Business

 3. Da biste zaustavili deljenje sa jednom osobom, izaberite Može da uređuje ili Može da prikazuje padajuće liste, a zatim izaberite Zaustavi deljenje.

  Snimak ekrana kako da prestanete da delite sa jednom osobom u usluzi OneDrive for Business

 4. Da biste promenili dozvole za osobe, izaberite stavku Moguć prikaz > Dozvoli uređivanjeili Možete da uredite > Promena da biste prikazali samo.

Zašto vidim različite opcije?

Kada se prijavite pomoću ličnog naloga, Deljeni prikaz kombinuje sam podelio sa datotekama koje druge osobe dele sa vama. Vidite datoteke dele sa vama u usluzi OneDrive lične za više detalja o tome. Ako vidite nju u navigaciji sa leve strane, ste prijavljeni pomoću poslovnog ili školskog naloga (OneDrive for Business) i pogledati klasični OneDrive for Business. Probajte da zatvorite pregledač i povratka OneDrive for Business. Ako pokušate da, a i dalje vidite nju u navigaciji sa leve strane, vaš administrator je postavila klasični OneDrive for Business kao podrazumevani prikaz. Obratite administratoru o tome da se promeni.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pogledajte članak OneDrive za deljenje datoteka i fascikli ili Zaustavljanje deljenja OneDrive datoteke ili fascikle ili promenili dozvole.

Posetite OneDrive centar pomoći.

Potražite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×