Prikaz datoteka koje se dele u usluzi OneDrive

Prikaz datoteka koje se dele u usluzi OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Deljeni prikaz u OneDrive prikazuje sve datoteke i fascikle koje nisu privatne. Kada delite datoteku, on automatski se pojavljuje u okviru Deljeno u navigaciji. Šta vidite se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste prijavljeni pomoću ličnog naloga ili poslovnog ili školskog naloga.

 1. U vaš OneDrive, izaberite stavku Deljeno u navigaciji.

  Snimak ekrana na dele tako što ćete Me prikaz u usluzi OneDrive for Business

 2. Kada ste prijavljeni pomoću poslovni ili školski nalog, na vrhu stranice, izaberite karticu " Deljeno sa mnom ".

  Napomena: Ako vidite različite opcije, ili ste prijavljeni pomoću ličnog naloga ili gledate u klasičnom OneDrive for Business. Više informacija potražite u članku Zašto vidim različite opcije?

 3. Pre nego što otvorite datoteku, možete da vidite broj prikaza i gledaocima tako što ćete postaviti pokazivač na ime datoteke da biste prikazali karticu datoteka. Kao vlasnik ove datoteke, možete vidite listu ljudi koji prikazuje datoteke, ako vaš administrator sistema omogućio da vidite gledaoci.

  Snimak ekrana iskačuću karticu datoteke koja se pojavljuje kada postavite pokazivač datoteke u OneDrive ili SharePoint

  Savet: Takođe možete izabrati Prikazi veze na kartici "datoteka" da biste videli grafikon sa dnevni rezime broja koji ne raspoznaju boje i osobe koje se prikazuje na datoteku.
  Snimak ekrana prikazivanje aktivnosti na datoteci

Upravljanje pristupom ili prestanete da delite datoteku ili fasciklu sa se dele tako što ćete Me prikaz

 1. Da upravljate pristupom ili prestanete da delite datoteku ili fasciklu, izaberite stavku i zatim izaberite stavku Upravljanje pristupa pri vrhu stranice.

  Snimak ekrana dugmeta "Upravljanje Access" u sam podelio prikaz u usluzi OneDrive for Business

 2. Da biste zaustavili deljenje sa svima na vrhu okna za Upravljanje pristup izaberite stavku Zaustavi deljenje.

  Snimak ekrana Zaustavi deljenje veze u oknu upravljanje pristupa u sam podelio prikaza u usluzi OneDrive for Business

 3. Da biste zaustavili deljenje sa jednom osobom, izaberite Može da uređuje ili Može da prikazuje padajuće liste, a zatim izaberite Zaustavi deljenje.

  Snimak ekrana kako da prestanete da delite sa jednom osobom u usluzi OneDrive for Business

 4. Da biste promenili dozvole za osobe, izaberite Mogu da vide > Dozvoli uređivanjeili Promena da biste prikazali samo> Možete da uredite .

Zašto vidim različite opcije?

Kada se prijavite pomoću ličnog naloga, Deljeni prikaz kombinuje sam podelio sa datotekama koje druge osobe dele sa vama. Vidite datoteke dele sa vama u usluzi OneDrive (lične) za više detalja o tome.

Ako vidite nju u navigaciji sa leve strane, ste prijavljeni pomoću poslovnog ili školskog naloga (OneDrive for Business) i pogledati klasični OneDrive for Business. Probajte da zatvorite pregledač i povratka OneDrive for Business. Ako pokušate da, a i dalje vidite nju u navigaciji sa leve strane, vaš administrator je postavila klasični OneDrive for Business kao podrazumevani prikaz. Obratite administratoru o tome da se promeni.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili One Drive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

One Drive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×