Pridruživanje Skype za posao sastanku pomoću aplikacije za Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako nemate verziju programa Skype za posao za računar ili nemate Skype za posao nalog, možete da koristite Veb aplikacija Skype za posao da biste se pridružili Skype sastanku iz pregledača.

Važno: 

Pridruživanje sastanku

Evo osnovnih koraka za pridruživanje Skype sastanku iz programa Veb aplikacija Skype za posao:

 1. Otvorite poziv za sastanak u e-poruci ili kalendaru i izaberite stavku Pridruži se Skype sastanku.

 2. Unesite svoje ime na ekranu za prijavljivanje i izaberite Pridruži se sastanku.

  Prijavite se u veb aplikaciju Skype za posao kao gost ili sa akreditivima organizacije
 3. Pratite uputstva u pregledaču da biste instalirali dodatnu komponentu Veb aplikacija Skype za posao koja je potrebna za audio, video i deljenje ekrana.

 4. U zavisnosti od opcija sastanka koje je postavio organizator sastanka, ući ćete odmah na sastanak ili ćete biti preusmereni u virtuelnu čekaonicu.

  Ako ste u čekaonici, organizator sastanka i ostali izlagači odmah dobijaju obaveštenje da čekate.

Ako se pojavi problem ili samo želite više detalja, nastavite da čitate:

 1. Da biste počeli, uradite nešto od sledećeg:

  • Ako imate Outlook ili Outlook Web App, pređite u kalendar, otvorite zahtev za sastanak i izaberite Pridruži se Skype sastanku.

   ILI

  • Otvorite e-poruku sa zahtevom za sastanak i izaberite stavku Pridruži se Skype sastanku.

   Savet: Ako imate problem pri pridruživanju sastanku, otvorite je sesiju InPrivate pregledanje u programu Internet Explorer i pokušajte da se pridružite sastanku ponovo.

 2. Kada se otvori Veb aplikacija Skype za posao, uradite nešto od sledećeg da biste se pridružili sastanku:

  • Da biste se pridružili kao gost, unesite svoje ime i izaberite Pridruži se sastanku.

   ILI

  • Da biste se pridružili sastanku koji je podesila neka osoba iz vaše organizacije, izaberite Prijavite se ako dolazite iz preduzeća organizatora ili Prijavite se ako ste Office 365 korisnik, a zatim unesite isto korisničko ime i lozinku koje koristite za prijavljivanje na mrežu vaše organizacije.

  Savet: Izaberite Zapamti me na ovom računaru da biste ubrzali proces pridruživanja sledeći put kada koristite Veb aplikacija Skype za posao. Ova opcija takođe pruža više opcija za povezivanje sa zvukom na sastanku sledeći put kada se pridružite.

 3. Pratite uputstva iz pregledača za preuzimanje i instaliranje dodatne komponente. Na primer, u programu Internet Explorer, izaberite opciju Pokreni kada vidite upozorenje na dnu prozora pregledača.

  Važno: Dodatna komponenta Veb aplikacija Skype za posao je potrebna za audio, video i deljenje ekrana, pa treba da je instalirate čak i ako planirate da se pridružite sastanku pozivanjem telefonom. Treba da je instalirate samo jednom.

 4. U bezbednosnom upozorenju dodatne komponente Veb aplikacija Skype za posao izaberite Dozvoli.

 5. Ako se pojavi bezbednosno upozorenje Windows zaštitnog zida, možete da izaberete opciju Otkaži ako nemate administratorske privilegije na računaru. Ovo neće uticati na vaš sastanak.

 6. Ako ste se već pridružili sastanku, a dodatna komponenta se nije instalirala, postavite pokazivač na ikonu telefona i izaberite opciju Pozovi da biste pokrenuli proces instalacije.

Pridružite se sastanku pomoću verzije programa Skype za posao za računar ako je zahtev za sastanak od neke osobe iz vaše organizacije

Ako je zahtev za sastanak od kolege ili saradnika, možda ćete moći da instalirate i koristite verziju programa Skype za posao za računar da biste imali više funkcija i fleksibilnosti tokom sastanka. Ako vaša organizacija koristi sistem Office 365, možete da instalirate Skype za posao i druge aplikacije za računar sa Office 365 portala. U suprotnom, obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu – to je obično osoba koja je podesila Skype za posao nalog za vas – da biste dobili lokaciju za preuzimanje.

Važno: 

Pridruživanje pomoću programa Veb aplikacija Skype za posao ako je instaliran program Skype za posao za računar

U nekim slučajevima možete poželeti da se pridružite sastanku pomoću programa Veb aplikacija Skype za posao čak i ako je instalirana verzija programa Skype za posao za računar.

 1. U zahtevu za sastanak kliknite desnim tasterom miša na vezu Pridruži se Skype sastanku ili je dodirnite i zadržite, a zatim izaberite Kopiraj hipervezu.

 2. Nalepite vezu sastanka u polju za adresu u pregledaču i dodajte ?sl=1 na kraju. Na primer: https://join.contoso.com/meet/patrick/ABCDEFGH?sl=1

 3. Pritisnite Enter da biste se pridružili sastanku pomoću programa Veb aplikacija Skype za posao.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Imate li problema sa instaliranjem dodatne komponente Web aplikacije Skype za posao?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×