Pridruživanje Skype za posao sastanku

Pridruživanje Skype za posao sastanku

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U većini slučajeva, pridruživanje Skype za posao sastanku jednostavno se izvršava tako što kliknete na vezu sastanka. Možete se pridružiti odakle god želite, na primer sa aerodroma, iz kafića ili hotela ili uz pomoć mobilnog uređaja kada ste na putu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pridruživanje sastanku Skype za posao na Windows Računaru

 1. U pozivu za sastanak, kliknite na dugme Pridruži se Skype sastanku.

  Pridruživanje Skype sastanku – zahtev za Outlook sastanak

  Saveti: 

  • Kartica Sastanci omogućava da brzo proverite predstojeće sastanke za taj dan bez potrebe da gledate kalendar. Možete se pridružiti Skype sastanku direktno sa kartice Sastanci ako je sastanak podesio organizator unutar vašeg preduzeća.

  • U glavnom prozoru programa Skype za posao kliknite na karticu Sastanci, a zatim kliknite desnim tasterom miša na Skype sastanak da biste se pridružili.

  Kartica „Sastanak“ sa sastancima

 2. Automatski će biti privremeno isključen zvuk mikrofona. Da biste ponovo uključili zvuk mikrofona, pronađite dugme mikrofona Mikrofon, privremeno isključen i kliknite na njega. Kada izgleda ovako Mikrofon, ponovo uključen , osobe na sastanku mogu da vas čuju.

  Napomena: Vodite računa da ponovo uključite i zvuk zvučnika!

 3. Ako treba da se prebacite na drugi audio-uređaj, kliknite na dugme „Kontrole poziva“ Dugme „Kontrole poziva“ , a zatim kliknite na „Uređaji“.

  Nastavljanje poziva, prenos poziva ili prebacivanje audio uređaja

 4. Okvir „Prebacivanje uređaja“ prikazuje dostupne audio-uređaje, kao i uređaj koji je trenutno izabran. Odaberite drugi uređaj ako želite.

  Prebacivanje uređaja

Šta su rekli?

Kvalitet zvuka zavisi od mreže i uređaja koje koristite. Koristite kablovsku mrežnu vezu i isključite bežičnu vezu na računaru. Ako morate da koristite bežičnu vezu, uverite se da imate jak signal. Koristite takođe slušalice sa mikrofonom visokog kvaliteta za bolji zvuk. Više informacija pronađite u članku Telefoni i uređaji kvalifikovani za Microsoft Lync.

Pridruživanje pomoću aplikacije Web App

Veb aplikacija Skype za posao je alternativan način da se pridružite sastanku ako nemate instaliran Skype za posao . Automatski otvara da se povežete sa sastankom. Više informacija potražite u članku Šta je Skype za posao Web App?

Pridruživanje samo pomoću telefona

Ako ste na putu ili nemate pristup računaru, možete jednostavno da se pridružite sastanku pozivanjem pomoću telefona. Uverite se da imate brojeve i ID-ove konferencije iz poziva za sastanak pre početka sastanka. Pogledajte članak Pridruživanje Skype za posao sastanku pozivanjem pomoću mobilnog ili stonog telefona.

Ako biste radije da se uključite pozivanjem uz pomoć telefona umesto da koristite zvuk računara, brojeve za pozivanje i ID-ove konferencije možete pronaći u pozivu za sastanak. Možete i kliknuti na dugme Pronađi lokalni broj u pozivu za sastanak ako putujete.

Kako stoje stvari sa PIN kodom? Potreban vam je PIN kôd samo ako se pridružujete sastanku pozivanjem kao izlagač sa javnog ili mobilnog telefona ili ako je sastanak podešen da ima visoku bezbednost. U suprotnom vam nije potreban PIN kôd, samo pozovite broj i sačekajte da se povežete.

Ako vam je potreban PIN kôd a ne sećate se koji je, izaberite stavku Zaboravili ste PIN kôd za pridruživanje pozivanjem? u pozivu za sastanak i pratite uputstva na stranici da biste ga ponovo podesili.

Pridruživanje sastanku Skype za posao na Mac računaru

Skype za posao za Mac omogućava vam da biste brzo proverili predstojeći sastanci za dan, bez odlaska na Outlook kalendar. Možete da se pridružite sastanku Skype za posao direktno iz glavnog prozora programa ako je sastanak podesio organizator u preduzeću.

Pridruživanje pomoću Skype za posao za Mac

 1. U glavnom prozoru Skype za posao za Mac , pronađite i kliknite dvaput na sastanak koji želite da prisustvuju ili kliknite na dugme pridruži se .

  Pridruživanje Skype za posao sastanku
 2. Dobro došli u sastanak.

  Prozor sastanka sa učesnicima
 3. Da biste videli spisak učesnika da biste dodali druge, a da biste privremeno isključili učesnicima, ako ste izlagač, kliknite na dugme Dugme "učesnici" .

  Skype za posao za windows Mac sastanka koji prikazuje učesnika

  Koristite polje Pozovi još osoba da biste dodali još osoba na sastanak.

 4. Da biste poslali trenutnu poruku učesnicima sastanka, kliknite na dugme Dugme „Trenutna poruka“ .

  Skype za posao za Mac - sastanak prozor koji prikazuje trenutne poruke

  Otkucajte poruku, a zatim pritisnite taster Enter ili kliknite Dugme "Pošalji" za razmenu trenutnih poruka da pošaljete poruku.

 5. Kada se prvi put pridružite sastanku, mikrofon automatski privremeno isključen i osobe na sastanku mogu da vas čuju. Da biste ponovo uključili mikrofon, kliknite na dugme Ponovno uključivanje dugme .

 6. Kada se prvi put pridružite sastanku, video kamera nije aktivna. Da biste započeli video kameru, kliknite na dugme Dugme "video" .

Prekidanje veze sa sastanka

 1. Da biste napustili sastanak, kliknite na dugme Taster END .

 2. Kod na treba da ostavite? odziv, potvrdite da želite da napustite sastanak tako što ćete kliknuti na dugme Napusti sastanak .

  Skype za posao za Mac - potvrda da napustite sastanak

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Pridruživanje Skype za posao sastanku na mobilnom uređaju

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×