Pridružite se sastanku u usluzi Teams

Pridružite se sastanku u usluzi Teams

Sastanke timova možete da pridružite bilo kada, bilo gde, sa bilo kog uređaja.

U ovom članku

Poveži se po vezi

Sve što treba da se pridružite sastanku timova je karika.

Hiperveza sa tekstom čitanja "pridruži se Microsoft timovima"

Kada otvorite veze ili izaberete stavku Pridruži se sastanku Microsoft tima u pozivu za sastanak, bićete odvedeni na stranicu na kojoj možete da odaberete da se pridružite na Vebu ili preuzmete aplikaciju za računare i zatim se pridružite. Ako već imate aplikaciju timovi, sastanak će se automatski otvarati.

Ako nemate nalog tima, a organizator je to dozvolio, možda ćete imati opciju da unesete ime da biste se pridružili sastanku kao gost. Ako imate nalog timovi, izaberite stavku Prijavi se da biste se pridružili programu Access i još mnogo toga. Zatim, u zavisnosti od postavki organizatora, možete odmah da se pridružite sastanku ili da odete u predvorje gde osobe na sastanku mogu da vas priznaju.

Pridružite se putem telefona

Čak i ako nemate pristup Internetu ili aplikaciju timovi, možete da se pridružite nekoliko sastanaka telefonom. Ako ima broj telefona i ID konferencije u pozivu za sastanak, samo pozovite na pridruživanje.

Pozivnica za sastanak sa brojevima biranja broja i pozivom konferencije, kao i veza za lokalne brojeve

Ako u pozivu vidite broj telefona, ali nije lokalni za vas, izaberite stavku Lokalni brojevi i pronađite onaj koji vam odgovara.

Pridruživanje iz kalendara

Izaberite sastanke Dugme Sastanci na levoj strani aplikacije da biste videli sastanke. Pronađite željeni sastanak, a zatim izaberite stavku Pridruži se.

Sastanak sa dugmetom "spoj" u aplikaciji "sastanci" u timovima

Ako neko počne sa sastankom, dobićete obaveštenje koje možete da koristite za pridruživanje.

Pridruživanje kanalu

Ako se sastanak odvija na kanalu, videćete poziv za pridruživanje, relevantan sadržaj i ko je na sastanku pravo u kanalu. Samo izaberite stavku Pridruži se.

Sastanak u kanalu sa dugmetom "spoj"

Pridruživanje od ćaskanja

Ako je sastanak već počeo, on se pojavljuje na nedavnoj listi ćaskanja. Izaberite sastanak na listi ćaskanja, a zatim izaberite stavku Pridruži se na vrhu ćaskanja.

Ćaskanje na sastanku sa dugmetom "spoj" u zaglavlju

Dodavanje sobe dok se pridružite

Kada birate postavke audio i video zapisa, imate opciju da dodate sobu kako biste mogli da koristite audio i video uređaje sobe za sastanke. Vaš lični uređaj može da otkrije i obližnju sobu koristeći Bluetooth. Ako se to desi, videćete ime sobe sa sastankom i opciju za pridruživanje i dodavanje ove sobe. Ako se obližnja soba već pridružila sastanku, možete da se pridružite audio programu da biste izbegli prekid sastanka.

Na ekranu pridruži se druge opcije spajanja imaju iskačući prozor u kojoj je Redmond Redmond u blizini sa opcijom za pridruživanje i dodavanje ove sobe

Ako uređaj ne otkrije sobu u blizini, izaberite stavku Dodaj sobu u okviru druge opcije spajanja i potražite sobu koju koristite.

Na ekranu pridruži se u okviru druge opcije spajanja, postoji opcija za dodavanje sobe

Postoji mnogo načina za pridruživanje timovima tima sa mobilnog uređaja.

U ovom članku

Poveži se po vezi

Da biste dobili najbolje sastanke timova na mobilnom telefonu, uključujući audio, video i deljenje sadržaja, moraćete da preuzmete i instalirate aplikaciju za mobilne uređaje.

Ako imate aplikaciju i otvorite povezivanje sastanka ili izaberite stavku Pridruži se sastanku Microsoft timova, onda će se aplikacija otvoriti. Ako ga nemate, onda ćete biti odvedeni u prodavnicu aplikacije gde možete da je preuzmete.

Napomena: Pokušajte da preuzmete aplikaciju pre početka sastanka zato što može da potraje minut ili dva u zavisnosti od vaše veze.

Ako nemate nalog tima, izaberite stavku Pridruži se kao gost, a zatim unesite svoje ime da biste se pridružili sastanku kao gost. Ako imate nalog tima, izaberite stavku Prijavi se i pridruži se sa pristupom razgovoru sa programom Access i još mnogo toga. U zavisnosti od postavki organizatora, možete odmah da se pridružite sastanku ili odete u predvorje gde drugi mogu da vas priznaju.

Uključivanje

Ako ne želite da preuzmete aplikaciju i vidite broj telefona u pozivu za sastanak, možete da izaberete broj telefona u pozivu da biste pozvali broj telefona sastanka i ID konferencije. Kada se povežete, pozovite 1 da biste se pridružili sastanku.

Ako u pozivu vidite broj telefona, ali nije lokalni za vas, izaberite stavku Lokalni brojevi i pronađite onaj koji vam odgovara.

Pridruživanje iz kalendara

Izaberite sastanke Dugme Sastanci na dnu aplikacije da biste videli sastanke. Pronađite željeni sastanak, a zatim izaberite stavku Pridruži se.

Aplikacija "sastanci" u timovima koja naglašava sastanak koji se trenutno dešava i dugme "pridruži se".

Pridruživanje od obaveštenja

Kada počne sastanak timova, dobićete obaveštenje koje će vas dovesti direktno do sastanka bez pronalaženja u kalendaru. Samo izaberite obaveštenje da se pridružite.

Obaveštenje o mobilnom koje je prikaz dizajna pokrenuo sa opcijom za pridruživanje sastanku putem tima.

Napomena: Za sada je ovo dostupno samo na iOS. Uskoro dolazi u Android!

Pridruživanje kanalu

Ako se sastanak odvija na kanalu, videćete poziv za pridruživanje, relevantan sadržaj i organizator pravo u kanalu. Samo izaberite stavku Pridruži se.

Sedmična sinhronizacija dizajna je započet u marketinškom kanalu tima konkursa. Ima dugme "spoj".

Pridruživanje od ćaskanja

Ako je sastanak ili ćaskanje sastanka već počelo, on se pojavljuje na nedavnoj listi ćaskanja. Izaberite sastanak na listi ćaskanja, a zatim izaberite stavku Pridruži se na vrhu ćaskanja.

Pridruživanje na više uređaja

Možete da se pridružite sastanku na više uređaja (na primer, PC i mobilni uređaj) za bolje saradnju i deljenje sadržaja.

Kada se već pridružite sastanku na jednom od vaših uređaja i otvorite aplikaciju za mobilne uređaje, videćete poruku na vrhu aplikacije koja vam dozvoljava da se pridružite sastanku na mobilnom pored drugog uređaja.

Reklamni natpis u timovima za sedmični dizajn – utorkom se nalazi opcija za pridruživanje sa mobilnog uređaja.

Ako se pridružite na ovaj način, vaš zvuиnik i mikrofon će biti privremeno isključen da ne biste uzrokovali odjek i poremetili sastanak.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×