Preuzmite aplikaciju Microsoft rezervacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Mart 2016

Rezervacije aplikacija za iOS uređaje sada je dostupna u svim regionima i zemlje koje podržava Apple.

Februara 2016

Microsoft rezervacije mobilne aplikacije su i dalje u razvoju i će biti objavljivani preko različitih tržišta u sledećim mesecima.

Ovaj članak će se ažurirati i aplikacije su objedinjene u više zemlje/regione.

Rezervacije aplikaciju za iOS

Rezervacije aplikaciju za iOS je dostupan u svim regionima i zemalja taj Apple podržava. Možete da preuzmete aplikaciju sa iTunes prodavnice aplikacija.

Ako koristite iPad kao sistemu vraćaju ili ga koristiti u prikazu položeno, rezervacije stranica sada rotira da vam veću fleksibilnost dok koristite aplikaciju rezervacije.

Rezervacije aplikaciji za Android (sad i Kanada)

Rezervacije aplikacija za Android je dostupna za preuzimanje iz Google Play prodavnice Google Play prodavnice za Office 365 Business Premium organizacije u sad i Kanada.

Režim samo za prikaz u rezervacije aplikaciji za mobilne uređaje

Sada možete da koristite režim samo za prikaz u rezervacije aplikacije svi koji imaju rezervacije licencu koja se dodaje u kalendar za rezervaciju možete da preuzmete i koristite rezervacije mobilne aplikacije da biste videli svoje i njene kolege rasporede, na rezervacije detalje i poslovne informacije. Zaposlenom ili korisnik koji ima pristup samo za prikaz ne možete da promenite ili uredite i nema pristup listu korisnika.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×