Preuzmite aplikaciju Microsoft rezervacije

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Mart 2016

Rezervacije aplikacija za iOS uređaje sada je dostupna u svim regionima i zemlje koje podržava Apple.

Februara 2016

Microsoft rezervacije mobilne aplikacije su i dalje u razvoju i će biti objavljivani preko različitih tržišta u sledećim mesecima.

Ovaj članak će se ažurirati i aplikacije su objedinjene u više zemlje/regione.

Rezervacije aplikaciju za iOS

Rezervacije aplikaciju za iOS je dostupan u svim regionima i zemalja taj Apple podržava. Možete da preuzmete aplikacije iz prodavnice aplikacija iTunes.

Rezervacije aplikaciji za Android (sad i Kanada)

Rezervacijeaplikacija za Android je dostupna za preuzimanje iz Google Play prodavnice Google Play prodavnice za Office 365 Business Premium organizacije u sad i Kanada.

Prijavljivanje u Beta program

Ako želite da instalirate beta verzije aplikacije Rezervacije , možete da kliknite ovde da biste postali tester. Kao sa koji nisu konačne softver, možete iskusiti neke greškama i probleme koji smo su i dalje rešavanje.

Kada upisan testera, ćete morati instalirate Rezervacije aplikacije iz Google Play prodavnice. Kliknite ovde da biste videli spisak aplikacija Rezervacije . Kliknite na dugme Instaliraj.

Napomena: To može potrajati do 20 minuta za dugme "Instaliraj" da biste prikazali nakon što ste upisan da postane tester.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×