Preuzimanje prvi pogled na administratorske kontrole za Microsoft Bookings

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U sledećim mesecima smo snimaju se administrativne kontrole u Office 365 centar administracije koji će vam omogućiti da odaberete da li Microsoft Bookings za vašu organizaciju za korišćenje. Takođe su dodati korisničkom nivou kontrole, tako da možete da odaberete da dozvolite ili zabranite pojedinačni korisnici u programu access naše organizacije rezervacije.

Upozorenje: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 Education A3 i A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 Business aplikacije za Enterprise pretplate.

Isključivanje rezervacije za celu organizaciju

Za Office 365 Business Premium, rezervacije je već uključeno. Sve što treba da uradite je kreiranje i objavljivanje kalendara prvi rezervisanje. Da biste ga isključili, idite na Office 365 centru administracije > postavke > usluge i programski dodaci > rezervacije.

Hvatanje ekrana: koja prikazuje kontrolu rezervacije administracije na stranici usluge i programski dodaci

Isključivanje rezervacije za pojedinačne korisnike

Za Office 365 Business Premium organizacije rezervacije je već uključeno za sve korisnike. To znači da svima u organizaciji mogu kreiranje, objavljivanje i upravljanje rezervisanje kalendara.

Da biste ga isključili za korisnika, idite na Office 365 centru administracije > Korisnici > izaberite korisnika > licence proizvoda > razvijanje Office 365 Business Premium licencu >, a zatim podesite preklopnik na opciju uključili ili isključili.

Snimak ekrana koji prikazuje Microsoft Bookings postavku tako da se isključiti u korisničke licence proizvoda.

Najčešća pitanja

Evo liste na nekim najčešće postavljana pitanja. Ne vidite tu odgovorila na pitanje? Ostavite vaše pitanje na dnu ove stranice: je ove informacije korisno?

Ja nisam mala preduzeća i da ne prodaju usluge ovaj način. Zašto bi želim da je koristite?

Sastanite se sa klijentima. Da li vaš sektor podrške ima kontaktirati klijenata? Ovo klijenti neka fleksibilnost pri kreiranju termina sa vama tako da ne morate da biste reprodukovali telefonski poziv.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×