Preuzimanje programskog dodatka za Office za Word

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Programski dodaci za Office može pomoći da personalizujete dokumente ili da ubrzate način možete da pristupite informacijama na Vebu. Na primer, pomoću programskog dodatka, možete da potražili stavke na Vikipediji ili dodajte na mreži mapu u dokument bez napuštanja programa Word.

Važno: Novo ime za aplikacije za Office – programski dodaci za Office. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo napravili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija. Dok se te promene odvijaju, dijalozi i poruke koje vidite u aplikaciji mogu se razlikovati od onoga što vidite u ovom članku.

U ovom članku

Korišćenje programskih dodataka za Office u programu Word 2016

Korišćenje aplikacija za Office u programu Word 2013

Korišćenje programskih dodataka za Office u programu Word 2016

U programu Word 2016 možete da koristite veb Programski dodaci za Office.

Preuzimanje programskog dodatka za Office za Word 2016

 1. Kliknite na dugme Umetni > iz prodavnice.

  Snimak ekrana odeljka kartici "Umetanje" na traci programa Word sa kursorom koji pokazuje na prodavnicu. Izaberite radnju da posetite Office prodavnicu i potražite programski dodaci za Word.

 2. U polju „Programski dodaci za Office“ izaberite stavku Prodavnica.

  Snimak ekrana Office programski dodaci stranicu gde možete da izaberete ili potražite programski dodatak za Word.

 3. Izaberite programski dodatak koji želite ili tražite nešto u polje za pretragu. Kliknite na dugme Dodaj u Pročitajte više o, a zatim kliknite na dugme Dodaj ili kupi.

  Ako se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima. Pregledajte informacije o privatnosti, kliknite na dugme Nastavi (besplatno za programske dodatke za), ili potvrdite informacije o naplati i dovršili kupovinu.

Početak korišćenja programskog dodatka za Office sa programom Word 2016

Da biste počeli da koristite programski dodatak sa programom Word 2016, na listi programskih dodataka kliknite dvaput na njega.

 1. Izaberite stavke Umetanje > Moji programski dodaci.

  Snimak ekrana odeljka kartici "Umetanje" na traci programa Word sa kursorom koji pokazuje na moj u ovom izaberite stavku moji programski dodaci za pristup programski dodaci za Word.

  Savet: Možete i da izaberete programski dodatak u okviru Nedavno korišćeni programski dodaci kada kliknete na dugme Moji programski dodaci.

 2. Kliknite dvaput na bilo koji programski dodatak iz grupe programske dodatke u dijalogu programski dodaci za Office da počnete da ga koristite. Možete takođe da izaberete programski dodatak i zatim izaberite u redu da biste počeli da koristite programski dodatak.

  Snimak ekrana prikazuje se moji programski dodaci karticu stranice Office programski dodaci gde su prikazani korisnički programske dodatke. Izaberite programski dodatak da biste ga pokrenuli. Takođe su dostupne opcije za upravljanje moji programski dodaci ili osvežavanja.

  Napomena: Kada dobijete novu programski dodatak, ona bi trebalo da se pojaviti na spisku Moji programski dodaci . Ako ne uspe, kliknite na dugme Osveži da biste ažurirali listu.

Vrh stranice

Korišćenje aplikacija za Office u programu Word 2013

Dijalozi i druge poruke koje vidite u programu Word 2013 trenutno prikazuju aplikacije za Office za programske dodatke zasnovane na veb tehnologijama koje obezbeđuje novi model programskih dodataka za Office. Ovi dijalozi i poruke menjaju se u programske dodatke za Office.

Preuzimanje aplikacije za Word 2013

 1. Kliknite na dugme Umetni > iz prodavnice.

  Snimak ekrana odeljka kartici "Umetanje" na traci programa Word sa kursorom koji pokazuje na prodavnicu. Izaberite radnju da posetite Office prodavnicu i potražite programski dodaci za Word.

 2. U polju „Aplikacije za Office“ izaberite stavku Prodavnica.

  Snimak ekrana na stranici aplikacija za Office iz prodavnice gde možete da izaberete ili potražite aplikacije za Word.

 3. Izaberite aplikaciju koju želite ili tražite nešto u polje za pretragu. Kliknite na dugme aplikacije Pročitajte više o, a zatim kliknite na dugme Dodaj ili kupi.

  Ako se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima. Pregledajte informacije o privatnosti, kliknite na dugme Nastavi (za besplatne aplikacije), ili potvrdite informacije o naplati i dovršili kupovinu.

Početak korišćenja aplikacije za Office u programu Word 2013

Kliknite dvaput na aplikaciju sa liste aplikacija da biste počeli da je koristite.

 1. Izaberite stavke Umetni > Moje aplikacije.

  Snimak kartice "Umetanje" na traci programa Word sa kursorom koji pokazuje na prodavnicu. Izaberite radnju da posetite Office prodavnicu i potražite programski dodaci za Word.

 2. Aplikacije za Office, kliknite dvaput na bilo koju aplikaciju da biste počeli da ga koristite.

  Napomena: Kada dobijete novu aplikaciju, ona bi trebalo da se pojaviti na spisku Moje aplikacije . Ako ne uspe, kliknite na dugme Osveži da biste ažurirali listu.

  Snimak ekrana prikazuje karticu "moje aplikacije" na stranici aplikacije za Office.

  Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×