Preuzimanje Office programskog dodatka za Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft je postao partner vodećim preduzećima u cilju stvaranja programa koji vam pomažu da obavite stvari direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta. Ove programe nazivaju Office programski dodaci u Outlook 2016 i Outlook 2019 i aplikacije za Office u Outlook 2013i pomoć možete da ubrzate način možete da pristupite informacijama na vebu.

Na primer, programski dodatak Bing mape postaje dostupan u e-poruku koja sadrži adresu i možete da ga koristite da biste proverili mapu na mreži za tu lokaciju direktno iz e-pošte.

Neke programske dodatke instalira administrator e-pošte, ali možete da instalirate i druge iz Office prodavnice.

Izaberite karticu ispod uputstva za vašu verziju programa Outlook.

Instaliranje programskog dodatka iz Office prodavnice

 1. U programu Outlook, kliknite na dugme Početak > se programske dodatke na traci.

  Kliknite na dugme Preuzmi programski dodaci sa trake.

  1. Na stranici Programskih dodataka za Outlook , pronađite programski dodatak tako što ćete izabrati sve i kretanje kroz listu ili potražite programski dodatak pomoću polja za pretragu . Kada pronađete programski dodatak koji želite, pregledajte njene smernice za privatnost.

   Za besplatne programske dodatke koristite kontrole za uključivanje/isključivanje da biste ih uključili ili isključili. Za plaćene programske dodatke i besplatne probne verzije izaberite stavku Nabavi da biste završili kupovinu.

   Snimak ekrana programskih dodataka za Outlook stranicu na kojoj možete videti instaliranih programskih dodataka i potražite i izaberite više programskih dodataka.

 2. Kada se programski dodatak instalira, idite na datoteka > Upravljanje programskim dodacima ili Upravljanje aplikacijama da biste se uverili da je uključen. Kada se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima.

  Napomena: Ako ne vidite dugme Upravljaj programskim dodacima (ili Upravljanje aplikacijama), nećete moći da preuzmete programski dodaci za Outlook. Da biste došli do njih, moraćete Office 2013 ili Office 2016 i Exchange 2013 ili Exchange 2016, a administrator mora da biste aktivirali programskih dodataka za Outlook.

Korišćenje programskog dodatka za Outlook

Programski dodaci koje ste instalirali automatski se pojavljuju na sivoj programski dodatak traci blizu vrha poruke kada postoje podaci u e-pošte koje se odnose na programski dodatak.

Na primer, kada otvorite e-poruku koja sadrži adresu, videćete da je programski dodatak za ime, Bing mape, prikazan u traci programski dodatak.

Odaberite programski dodatak za pristup podacima koje nudi.

Bing Maps add-in

Dok pišete novu e-poruku (Home > Novu e-poštu), možete da pristupite drugim instaliranih programskih dodataka iz poruke traci.

Snimak ekrana trake programa Outlook sa fokusom na kartici poruka, gde se kursor upućuje na programske dodatke na krajnjoj levoj strani. U ovom primeru, programski dodaci su programski dodaci za Office, PayPal, Evernote, Jelpu i Starbaks.

Kada se nalazite u glavnom prozoru programa Outlook (bez nova poruka otvorena), možete da pristupite instaliranim programskim dodacima sa trake.

Napomena: ako je Okno za čitanje (Prikaz > Okno za čitanje) podešen da biste isključili, sve programske dodatke će se pojaviti je onemogućen.

Upravljanje programskim dodacima

U programu Outlook, idite na datoteka > Upravljanje programskim dodacima ili Upravljanje aplikacijama. Kada se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima.

Manage add-ins in Outlook

Na stranici Upravljanje programskim dodacima , možete uraditi sledeće:

 • Izaberite stavku Pronađite više programskih dodataka za Outlook u Office prodavnici da biste otišli do Office prodavnice.

 • Koristite opcije na traci sa alatkama da biste dodali dodatne programske dodatke, deinstalirajte programskog dodatka ili osvežite stranicu da biste videli listu najnovije programske dodatke.

  Snimak ekrana dostupnih opcija na traci sa alatkama „Upravljanje programskim dodacima“, koje obuhvataju opcije „Dodaj“, „Izbriši“ i „Osveži“. Prikazani su izbori u okviru „Dodaj“, koji obuhvataju opcije „Dodaj iz Office prodavnice“, „Dodaj sa URL adrese“ i „Dodaj iz datoteke“.
 • Uključite ili isključite programski dodatak tako što ćete potvrditi ili opozvati izbor u polju za potvrdu pored u koloni Uključeno .

 • Izaberite programski dodatak da biste videli više informacija o tome na desnoj strani stranice.

Savet: Za upravljanje programskim dodacima možete da koristite i Outlook Web App. Odaberite stavke Postavke Postavke > Upravljanje integracijama u gornjem desnom uglu stranice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×