Preuzimanje "i" transformacija "i" Power Pivot u programu Excel

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Identifikujte uvide brže

Preuzimanje i transformacije i Power Pivot u programu Excel, manje vreme manipulisanje podataka i više vremena pokretačka uticaj. Pogledajte ovaj video 2 minuta da biste saznali kako.

Vidite sami

Da li je male skupove podataka ili velikih sa najviše milione redova, možete da povežete, čišćenje, analizirate i delite podatke brže. Ovaj 10 minuta učenja vodič će vam pokazati kako.

Žena nasmejani učenje Vodič za Excel

Drugi resursi

Više informacija o ovom moćna analiza podataka iskustvo u programu Excel, pogledajte naše drugim resursima:

  • Virtuelna nalazi – ove sticanje praktičnog nalaze veoma idite u Get "i" transformacija "i" Power Pivot virtuelne okruženja.

  • edX.org analize kurs – za analitiku entuzijasta, nudimo besplatnu samostalno kurs za ove mogućnosti, s video zapise, nalaze i reference.

  • Excel zajednica – razgovaraj o analitiku sa novu zajednicu Excel. Uz to, Saznajte nove savete i trikove ili deljenje vaše iskustva sa analiza podataka.

  • Opšte podrška za Excel – posetite lokaciju na glavnoj stranici programa Excel podrška za više informacija na analize ili druge teme.

Najčešća pitanja

Sa Office 365 ProPlus, Excel aplikacije u operativnom sistemu Windows za računare nudi punu Get "i" transformacija "i" Power Pivot funkcije koje dodatno poboljšati vaš analiza i modelovanje mogućnosti, iskoristite napredne podataka povezivanja opcija, i efikasno delite podatke u organizaciji. Pogledajte detalje ispod za više informacija na Get "i" transformacija "i" Power Pivot dostupnost i pitajte tim je ako je vaš trenutni plan Office podržava ove funkcije.

Osnovni poslovni analitiku funkcije

Osnovni analitiku funkcije su dostupne sa bilo kog Office 365 pretplatu ili bilo koju Office 2016 jednokratnu kupovinu. Funkcije uključuju izvedene tabele, moduli za sečenje, grafikoni i neke mogućnosti modela se "i" transformacija "i" podataka. Pribavljanje i transformacija, možete da uvezete, oblik, i objedinjavanje podataka iz datoteke, baza podataka i Veb lokacije. Osnovni podaci modela podrške vam omogućava da učitate podatke u model podataka automatski otkriva relacije, Dodavanje grupisanja vremena i kreiranje DAX measures.*

Funkcije naprednog poslovnog analize

Naprednu analitiku funkcije su dostupne sa Office 365 ProPlus, Office 2016 Professional, Office 2016 Professional Plus i programu Excel 2016 samostalne jednokratnu kupovine. Uz osnovni analitiku funkcije, možete da koristite Get & transformaciju da uvezete, oblik, i objedinjavanje podataka iz poslovnih podataka, izvora podataka u oblaku, sprovođenje pretraga kataloga poslovnih podataka i delite upite. Više opcija za podršku modela podataka uz Power Pivot uključuje modelovanje uređivač prikaza podataka, DAX izračunatih kolona, KPI-ove i hijerarhije namensku podataka.

* Više informacija o 64-bitni 32-bitnu verziju sistema Office da biste uvećali performansi u odnosu na.

Da, Excel 2016 za Mac ima dosta istih funkcija osnovni analize koji su navedeni iznad: izvedene tabele, moduli za sečenje, grafikoni i osnovni uvoz mogućnosti. Još uvek nema Get i transformacija ili Power Pivot, ali ćemo kontinuirano poboljšavaju Excel na Mac računarima.

Pribavljanje i transformacija obezbeđuje brze, lako podatke prikupiti i oblikovanju mogućnosti. Pribavljanje i transformacija omogućava vam da se povežete, Kombinovanje i pročišćavanje izvora podataka u skladu sa potrebama analize. Saznajte više o se i transformacija.

Power Pivot omogućava vam da biste vršili moćnu analizu podataka i kreirali složene modele podataka. Uz Power Pivot, možete da spajali velike količine podataka iz raznih izvora, vršili analizu informacija i delili saznanja lako. Možete da koristite u Model podataka i kolekciju tabela da biste kreirali relacije uskladištenih kao deo radne sveske. Model podataka veoma se integriše sa drugim funkcijama u programu Excel, kao što su tabele i izvedene tabele za pružanje neometano analitiku iskustvo. Saznajte više o analiza podataka i modelovanje uz Power Pivot.

Power BI je paketa alatki za poslovno analize koja ispuniti uvide u celoj organizaciji. Sa Power BI Desktop, možete da se povežete sa stotine izvora podataka, pojednostavite podatke pripreme i disk ad hoc analize. Možete takođe proizvodi izveštaji i zatim ga objavite ih za vašu organizaciju za korišćenje na vebu i preko mobilne uređaje. Svi možete da kreirate personalizovane kontrolnih tabli pomoću 360 stepeni prikaz poslovne. Alatke za upravljanje i bezbednosti su ugrađene. više informacija o Power BI.

Excel 2016 i Power BI Desktop izlaganje portfolija alatki koje su jedinstvene u poslu. Zajedno, omogućavaju poslovni analitičari da biste lakše prikupite, oblika, analizirali i vizuelno istraživanje svojim podacima. Power BI je paketa alatki za poslovno analize koja ispuniti uvide u celoj organizaciji. Bilo ko iz vaše organizacije prikupljanje podataka iz širok opseg izvora pomaže – Excel radne sveske, lokalnih poslovnih podataka, Azure usluge i druge popularne zasnovano na oblaku ponude Salesforce.com ili Marketo – da biste prikazali i deljenje pomoću programa uživo kontrolne table i interaktivnih izveštaja. Saznajte više o Power BI i Excel zajedničko funkcionisanje.

Za Office 365 pretplatnika, Excel 2016 se dodaje poboljšanja funkcionalnost i funkcije već ste navikli da.

Saznajte više o najnovije funkcije u programu Excel 2016 za Windows

Saznajte više o najnovije funkcije u programu Excel 2016 za Mac

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×