Preuzimanje i instaliranje ili ponovno instaliranje sistema Office za Mac 2011

Podrška za Office za Mac 2011 je obustavljena 10 oktobra 2017. godine . Sve Office for Mac 2011 aplikacije će nastaviti da funkcionišu. Međutim, možete se izložiti ozbiljnim i potencijalno štetnim bezbednosnim rizicima. Izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama.

Veza za kupovinu sistema Office Veza za besplatno isprobavanje sistema Office 365 Home

Važna napomena za Office 365 pretplate:    Posle 22 septembra, 2016, Office 2011 za Mac više nije dostupan za instaliranje pomoću Office 365 pretplate. To ne utiče na jednokratne kupovine Office za Mac 2011 kao što su, Office Home and student, Office Home and Businessili Office Professional.

Napomena: Ako imate Office 365 ili jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 za Mac, pogledajte članak Preuzimanje i instaliranje ili ponovno instaliranje sistema office 365 ili Office 2016 na PC ili Mac lokaciji za instaliranje.

Mac 2011 Home & Student ili Office za Mac 2011 Home & Business (jednokratna kupovina sistema Office) uputstva za instalaciju

Za jednokratne kupovine sistema Office za Mac 2011, Office možete da instalirate na samo jednom računaru. Međutim, Office za Mac 2011 možete da prenesete na drugi računar koji pripada vama ako dođe do otkazivanja hardvera ili kupite novi računar. Dodatne informacije potražite članku Microsoft uslovi licenciranja za svoj proizvod.

Možete da koristite DVD koji ste dobili uz Office, ali da biste dobili najnoviju verziju, preuzmite Office za Mac 2011 sa stranice Preuzimanje starijih verzija sistema Office. Proverite da li imate šifru proizvoda.

Napomena: Ako se vaša organizacija pretplati na Home Use Program i na taj način dobije kopiju sistema Office za Mac 2011, pratite korake u odeljku: Instalirajte ili ponovo instalirajte Office koristeći Home Use Program (HUP).

 1. Idite na stranicu Preuzimanje starijih verzija sistema Office na adresi www.microsoft.com/software-download/office da biste preuzeli datoteku.

 2. Unesite šifru proizvoda i kliknite na dugme Verifikuj.

 3. Izaberite jezik, a zatim kliknite na dugme Potvrdi.

 4. Kada se to zatraži, kliknite na dugme Preuzmi odmah.

 5. Otvorite fasciklu sa preuzimanjima sa usidrenja i kliknite dvaput na datoteku Office_Mac_HB_1PK_2011_<Jezik>.dmg da biste započeli instaliranje.

 6. Kliknite dvaput na ikonu Office program za instalaciju.

  Snimak ekrana Office programa za instalaciju za Office za Mac 2011
 7. Pratite odzive i kliknite na dugme Slažem se da biste prihvatili uslove ugovora o licenciranju softvera.

  Snimak ekrana prozora za prihvatanje ugovora o licenciranju softvera.
 8. Kliknite na dugme Instaliraj da biste nastavili instaliranje.

  Kliknite na dugme Promeni instalacionu lokaciju ako želite da izaberete drugu disk jedinicu na kojoj ćete instalirate proizvod.

  Kliknite na dugme Prilagodi da biste izabrali ili uklonili opcionalne komponente instalacije. Na primer, kliknite na dugme Prilagodi ako ne želite da instalirate Office fontove, ikone usidrenja ili određene aplikacije kao što su Microsoft Messenger, „Udaljena radna površina“ ili Microsoft Document Connection.

  Napomene: 

  • Ako koristite Apple Remote Desktop za instaliranje sistema Office for Mac 2011 na drugom računaru na mreži, ikone usidrenja se ne instaliraju.

  • Duplirani fontovi se premeštaju u fasciklu „Onemogućeni fontovi“ (/Biblioteka/Fascikla „Onemogućeni fontovi“ ili /Korisnici/ korisničkoime/Biblioteka/Onemogućeni fontovi) tokom instalacije.

 9. Ako se to zatraži, unesite Mac korisničko ime i lozinku da biste instalacionom programu dozvolili da izvrši promene, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Kada se instaliranje završi, dobijate poruku u kojoj piše Instaliranje je uspelo. Kliknite na dugme Zatvori.

  Snimak ekrana prozora u kom piše da je instalacija uspela
 10. Kada se pojavi ekran Dobro došli u Office: Mac 2011, izaberite opciju Unesite šifru kupljenog proizvoda.

  Snimak ekrana stranice dobrodošlice za Office za Mac 2011
 11. Unesite šifru proizvoda sa kupljenog pakovanja sistema Office za Mac 2011, a zatim kliknite na dugme Aktiviraj.

 12. Sačuvajte informacije o ID-u proizvoda, kliknite na dugme Nastavi, a zatim na dugme Gotovo.

  Snimak ekrana ekrana dovršavanja, иestitam! Sada ste spremni da koristite Office za Mac.
 13. Instalirajte sve ispravke ako se to zatraži.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Aktivirajte Office za Mac 2011

Pronađite svoju šifru proizvoda za Office za Mac 2011

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×