Pretvorite u zadatak u programu Microsoft Teams

Pretvorite u zadatak u programu Microsoft Teams

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste uključili u zadatak, izaberite njenu karticu zadatak. U zavisnosti od statusa zadatka, koji može biti uključivanje rad poslednje, vreme ili prosleđivanje korigovati rad.

 1. Pomerite se do Opšte postavke kanala u okviru željenog učionicom, a zatim izaberite dodeljene. Takođe možete da koristite traku za pretraživanje da biste potražili zadatak po ključnoj reči.


  Dodela lokaciju tabulatora

 2. Zadatke će prikazati kao kartice organizovane po datumu mogu da budu dovršeni. Izaberite bilo koju karticu zadatak da biste ga otvorili i prikaz detalja za zadatak.

  Savet: Izaberite ikonu za proširivanje (dijagonalno, dvostruko strane strelica) da biste radili u režimu celog ekrana.

 3. Ako vaš nastavnika navedeno da uključite u dokument ili imate druge datoteke da biste priložili ovaj zadatak, izaberite stavku + Dodaj i otpremite datoteku. 

  Savet: Rad na Office datotekama povezanim sa ovom zaduženja odavde – nema potrebe da napustite aplikaciju.

  Da biste otvorili zadatak i prikaz više detalja, izaberite karticu za zadatak.
 4. Kliknite na dugme prijaviti da biste uključili u zadatak svoj krajnji rok. Dugme će se promeniti u zavisnosti od statusa:

  • Uključivanje ponovoAko uređujete zadatak koji ste već prijavio i potrebno je da prosledite raditi.

  • Uključivanje kasni– ako se pretvara u zadatak nakon krajnji rok, ali vaša nastavnika ima dozvoljeno kasni red programski dodaci ili zatraženi reviziju.

  • Neće se uključiti u- ako je zadatak prošle krajnji i vaš nastavnik više ne prihvata red programski dodaci. Možete da pretvorite u poslu.

  • Opozivanje red u, ako odlučite da li želite da uredite zadatak pre datuma dospeća. Moraćete da biste ga ponovo nakon što izvršite izmena.

Saznajte više

Prikaz zadataka u razredima

Prikaz detalja zadatak

Dodatni resursi za nastavnike

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×