Pretvorite u zadatak u programu Microsoft Teams

Pretvorite u zadatak u programu Microsoft Teams

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste uključili u zadatak, izaberite njenu karticu zadatak. U zavisnosti od statusa zadatka, koji može biti uključivanje rad poslednje, vreme ili prosleđivanje korigovati rad.

 1. Pomerite se do Opšte postavke kanala u okviru željenog učionicom, a zatim izaberite dodeljene.

  Izaberite karticu dodeljene.
 2. Zadatke će prikazati kao kartice organizovane po datumu mogu da budu dovršeni. Izaberite bilo koju karticu zadatak da biste ga otvorili i Prikaz detalja za zadatak.

  Zadatke će prikazati kao kartice organizovane po datumu mogu da budu dovršeni. Izaberite karticu da biste otvorili tog zadatka za zadatak.
 3. Ako vaš nastavnika navedeno da uključite u dokument ili imate druge datoteke da biste priložili ovaj zadatak, izaberite stavku + Dodaj i otpremite datoteku.

  Da biste otvorili zadatak i prikaz više detalja, izaberite karticu za zadatak.
 4. Kliknite na dugme prijaviti da biste uključili u zadatak svoj krajnji rok. Dugme će se promeniti u zavisnosti od statusa:

  • Pretvorite ponovo ako uređujete zadatak već prijavio i potrebno je da ponovo prosledite rad.

  • Pretvorite-ako se pretvara u zadatak nakon krajnji rok, ali vaša nastavnika omogućio kasni red programski dodaci.

  • Neće se uključiti u – ako zadatak je istekao rok za plaćanje i vaš nastavnik više ne prihvata red programski dodaci. Možete da pretvorite u poslu.

Saznajte više

Prikaz dodeljene preko klase

Prikaz detalja zadatak

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×