Pretraga preduzećima iz usluge Bing u Outlook klijent Menadžera

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada kreirate novu kompaniju u Outlook klijent menadžera, možete da pronađete preduzeća pomoću usluge Bing. Ova funkcija može da vam uštede vreme sve preduzeća unošenje detalje ručno. 

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pretraga Bing prilikom kreiranja nove kompanije

Kada kreirate novu kompaniju, počnite da kucate ime preduzeća u polju ime. Outlook klijent Menadžer za će biti prikazan padajući meni koji prikazuje postojeće preduzeća, kao i opciju pretragepreduzećima iz usluge Bing.

Kada odaberete pretrage preduzećima iz usluge Bing, Outlook klijent menadžer anonimno upite Bing.

Napomena: Specifične za korisnika informacije se ne šalju u Bing, ali Microsoft možda koristite ključnu reč i rezultata pretrage da biste poboljšali njegove usluge. Više informacija potražite u članku Microsoft smernice za privatnost.

Bing vraća listu mogućih podudaranja preduzeća prikupljeni iz različitih izvora. Pored ime preduzeća druge detalje kao što su Veb lokaciju, poslovne adrese i opis kratak preduzeća će biti uključene. Bing i Outlook klijenta menadžer ne garantuje da će tačnost informacije.

Svi detalji dostupni preduzeća prenose u Menadžer za Outlook klijenta. Možete da uredite informacije pre nego što sačuvate preduzeća. 

Napomena: Dok informacije o preduzeću automatski se dodaju u Outlook klijent Manager, nije ažurirana ako je neka od informacije o promenama. Sve ispravke se moraju izvršiti ručno.

Mogućnost pretrage preduzećima iz usluge Bing je trenutno pregled funkcija engleskog (sad) samo na korisnike i može da se proširi na dodatne jezike u budućnosti.

Saznajte više o Outlook menadžeru klijenata

Ako imate pitanja o programu Outlook klijent menadžer ili želite da Pregledaj sve naše dokumentacije na proizvod, pogledajte članak najčešća pitanja o Outlook klijent menadžera.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×