Pretraga poruka u timovima

Pretraga poruka u timovima

Imate nekoliko opcija pretrage u zavisnosti od toga šta se sećate o osobi u ćaskanju i karakteristikama poruke. Pogledajte ove načine.

Pronalaženje ćaskanja na osnovu imena osobe 

Otkucajte ime osobe u komandnoj polju na vrhu aplikacije. Videćete njihovo ime i bilo koje grupne razgovore u grupi. Izaberite njihovo ime da biste išli na jednostrano ćaskanje sa njima ili grupno ćaskanje da biste to nastavili.

Pretraga po imenu u timovima.

Pronađite poruku koja ima ključnu reč

Počnite da kucate ključnu reč u komandnom polju na vrhu aplikacije i pritisnite taster ENTER. Videćete listu rezultata koji sadrže ključnu reč.

Filtriranje radi prikazanja određenih tipova poruka

Na stranici feed o aktivnostima izaberite stavku Filtriraj da biste prikazali određene tipove poruka kao što su nepročitane poruke, @mentions, odgovori i vole. 

Za određenu pretragu idite na meni feed i izaberite moju aktivnost.

Izaberite moju aktivnost u timovima.

Pronalaženje sačuvanih poruka

Da biste sačuvali poruku, izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > sačuvajte ovu poruku Ikona "Sačuvaj poruku" u timovima .

Da biste videli listu sačuvanih poruka, izaberite svoju sliku profila na vrhu aplikacije, a zatim odaberite stavku sačuvano. Ili samo otkucajte /sačuvan u komandnom polju na vrhu aplikacije.

Meni "Slika profila" sa izabranim izabranim

Dodirnite stavku pretraga Dugme „Pretraži“. i unesite termin za pretragu ili frazu. Dodirnite stavku poruke ili osobe da biste suzili rezultate.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×