Pretraživanje kalendara u programu Outlook na vebu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristimo kalendara da biste pratili predstojeće događaje, zakazane obaveze i sastanke. Ako ste opozovem Dodavanje stavke u kalendar, ali ne može da ne zaboravite šta ste dodali i za kog datuma, ne brinite. Možete da pretražujete kalendara u Outlook na vebu da biste pronašli tu stavku.

Odaberite svoju verziju za uputstva

Uputstva su malo drugačija u zavisnosti od toga da li koristite novi Outlook na vebu. Odaberite verziju programa Outlook na vebu koju koristite da biste videli korake koji se odnose na vas.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Beta verzija programa Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za novi Outlook na vebu.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za klasični Outlook na vebu.

Napomena: Ako je vaša organizacija dodala svoj logotip na traku sa alatkama, možda ćete videti nešto malo drugačije od onoga što je prikazano iznad.

Uputstva za novi Outlook na vebu

Traženje stavke u kalendaru

Kada pregledate kalendar ili kalendare, možete da pronađete stavku tako što ćete koristiti ključnu reč ili frazu.

 1. Prijavite se u Outlook na vebu.

 2. Na dnu stranice, izaberite stavku Kalendar Kalendar .

 3. U polju Pretraga otkucajte reč ili frazu. Na primer, možete uneti reč „praznik” ili frazu kao što je „sastanak odeljenja“.

 4. Pritisnite taster Enter ili izaberite lupu za pretragu.

Outlook na vebu pretražuje sve kalendare koje trenutno izabrana. Možete da podesite vreme opseg ili kalendara koji želite da tražite pomoću filtera u polju za pretragu.

Rezultati pretrage će se pojaviti u vidu liste. Izaberite bilo koji događaj na listi da biste ga prikazali u oknu za čitanje.

Napomena: Da biste opozvali izbor u polju za pretragu i vratili se na standardni prikaz kalendara, odaberite strelicu nazad pored polja za pretragu ili izaberite stavku u levom meniju za navigaciju.

Više informacija o pretrazi kalendara

Pretraga kalendara traži u sledećim poljima u obrascu „Detalji događaja“:

 • Tema

 • Lokacija

 • Telo (gde kucate beleške)

 • Prilozi

 • Organizator (onaj koji je poslao poziv za sastanak)

 • Učesnici (osobe pozvane na sastanak)

Uputstva za klasičnu verziju usluge Outlook na vebu

Traženje stavke u kalendaru

Kada prikazujete kalendar, možete da pretražite neku stavku pomoću reći, imena osobe ili fraze. Pretraga će proveriti termine za pretragu u celom tom kalendaru. Ako vam je otvoreno više kalendara, pretraga će se fokusirati na kalendar koji je trenutno izabran.

 1. Prijavite se u Outlook na vebu, a zatim idite na Kalendar.

  Snimak ekrana dugmeta „Kalendar“

 2. U polju Pretraži kalendar otkucajte reč, ime ili frazu. Na primer, možete uneti reč „praznik”, ime kolege ili frazu kao što je „sastanak odeljenja“.

  Polje za pretragu kalendara
 3. Pritisnite Enter ili odaberite Pretraži kalendar pretraga .

Rezultati pretrage će se pojaviti u vidu liste. Izaberite bilo koji događaj na listi da biste ga prikazali u oknu za čitanje.

Napomena: Da biste opozvali izbor u polju za pretragu i vratili se u standardni prikaz kalendara, odaberite odbaciti pored polja za pretragu.

Više informacija o pretrazi kalendara

 • Pretraga kalendara traži u sledećim poljima u obrascu „Detalji događaja“:

  • Tema

  • Lokacija

  • Telo (gde kucate beleške)

  • Organizator (onaj koji je poslao poziv za sastanak)

  • Učesnici (osobe pozvane na sastanak)

  • Kategorije

 • Čim počnete da kucate u polju Pretraži kalendar, pojavljuje se lista osoba sa kojima ste razmenjivali poruke čije ime odgovara unetom slovu. Možete da otvorite i prikažete kalendar bilo koje osobe na listi koja je deo vaše organizacije.

  Lista pretrage kalendara koja se pojavljuje kada otkucate nešto u polje za pretragu kalendara i podudara se sa imenom na spisku kontakata ili u direktorijumu.

  Na osnovu znakova koje unesete u polje za pretragu, veličina padajuće liste se povećava ili smanjuje. Ako se znakovi ne podudaraju sa nekom osobom, lista nestaje, a rezultati se prikazuju na standardnom prikazu liste.

Takođe pogledajte

Korišćenje kalendara u aplikaciji Outlook na vebu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×