Pretplata na RSS feed

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Really Simple Syndication (RSS) pruža brz način čitanja najnovijih poruka na vašim omiljenim veb lokacijama. Mnoge veb lokacije nude RSS feedovi tako da se novi objavljen članak ili rezime prilikom objave šalje i u fasciklu RSS feed u programu Outlook. Ako ste dodali RSS feed u Outlook i želite da opozovete pretplatu na RSS feed, pogledajte odeljak Uklanjanje RSS feeda iz programa Outlook.

Kad prvi put dodate RSS feed u Outlook, od vas se traži da odaberete hoćete li da se vaša lista pretplata na RSS feedovi stalno sinhronizuje između programa Outlook i Lista uobičajenih feedova (CFL). Bez obzira na to koju opciju izaberete, kasnije možete da promenite izbor.

 1. Na kartici Datoteka odaberite stavke Opcije > Više opcija.

 2. U dijalogu Opcije Outlook , u okviru RSS feedovi, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Sinhronizuj RSS feedove na uobičajenih feedova liste (CFL) u operativnom sistemu Windows .

  Sinhronizovanje RSS feedova
  Sinhronizovanje RSS feedova

  Sinhronizovanje RSS feedova

 1. Na Veb stranici, kliknite na ikonu RSS feed , kao što su Slika dugmeta , RSS dugme ili XML dugme , za sadržaj koji želite da primate.

 2. Kada se RSS feed otvori u programu Internet Explorer, odaberite stavku Pretplati se na ovaj feed.

Napomena: Ako niste odlučili da sinhronizujete RSS feedove sa listom uobičajenih feedova (CFL) u operativnom sistemu Windows, nećete videti taj RSS feed u programu Outlook.

 1. U programu Outlook kliknite desnim tasterom miša na fasciklu RSS feedovi i odaberite stavku Dodaj novi RSS feed.

 2. U dijalogu Novi RSS feed unesite URL adresu za RSS feed.

  Upisivanje URL adrese za RSS feed

  Savet: Ako vam je potrebna pomoć, možete da pronađete RSS feed URL adresu Veb lokacije, potražite ikonu RSS. Slika dugmeta Kliknite desnim tasterom miša tu ikonu, a zatim kopirajte prečicu u ostavu. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V da biste nalepili informacije iz ostave u polje lokacija RSS feed .

 3. Odaberite stavke Dodaj > U redu.

Da biste pročitali RSS feed na koji ste pretplaćeni, pogledajte članak Čitanje RSS feedova.

Da biste uklonili RSS feed iz programa Outlook, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koja sadrži RSS feed i odaberite stavku Izbriši fasciklu. Ova radnja otkazuje pretplatu na RSS feed u programu Outlook.

Napomena: Nije moguće izbrisati podrazumevanu fasciklu „RSS feedovi“ iz programa Outlook. Međutim, možete da izbrišete sve potfascikle koje sadrže RSS feedove koje ste dodali.

RSS feed možete da uklonite i pomoću dijaloga Postavke naloga.

 1. Odaberite stavke Datoteka > Postavke naloga > Postavke naloga.

 2. Na kartici RSS feedovi odaberite RSS feed za koji želite da otkažete pretplatu, a zatim odaberite stavku Ukloni.

Napomena: Ako ne možete da uklonite sa RSS feed u Outlooki sinhronizuje Outlook sa na CFL, pogledajte članak Uklanjanje RSS feeda koji se ponovo pojavljuje u programu Outlook.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×