Pretplata na RSS feed

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Really Simple Syndication (RSS) pruža brz način da pročitate najnovije objave na omiljenim veb lokacijama. Mnoge veb lokacije nude RSS feedovi tako da kada Novinski članak ili rezime članak objavljena, takođe šalje u fasciklu RSS feed u Outlook. Ako ste dodali u RSS feedOutlook i želite da otkažete pretplatu na RSS feed, pogledajte članak Uklanjanje RSS feeda iz programa Outlook.

Po prvi put dodate na RSS feedOutlook, bićete upitani da odaberete da li želite da ažurirate liste pretplate RSS feedovi sinhronizovani između Outlook i Lista uobičajenih feedova (CFL). Bez obzira na to koju opciju odaberete, kasnije možete da promenite taj izbor.

 1. Na kartici datoteka odaberite Opcije > Više opcija.

 2. U dijalogu opcije Outlook , u okviru RSS feedovi, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Sinhronizuj RSS feedove na uobičajenih feedova liste (CFL) u operativnom sistemu Windows .

  Sinhronizovanje RSS feedova

  Sinhronizovanje RSS feedova

 1. Na Veb stranici, kliknite na ikonu RSS feed , kao što su Slika dugmeta , RSS dugme ili XML dugme , za sadržaj koji želite da primate.

 2. Kada RSS feed se otvara u Internet Explorer, odaberite stavku Pretplati se na ovaj feed.

Napomena: Ako to već niste odlučili da sinhronizujete u RSS feedove na uobičajenih feedova liste (CFL) u operativnom sistemu Windows, nećete videti da se RSS feed u Outlook.

 1. U Outlook, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu RSS feedovi i odaberite stavku Dodaj novi RSS feed.

 2. U dijalogu novi RSS feed unesite URL adresu RSS feed.

  Upisivanje URL adrese za RSS feed

  Savet: Ako vam je potrebna pomoć, možete da pronađete RSS feed URL adresu Veb lokacije, potražite ikonu RSS. Slika dugmeta Kliknite desnim tasterom miša tu ikonu, a zatim kopirajte prečicu u ostavu. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V da biste nalepili informacije iz ostave u polje lokacija RSS feed .

 3. Odaberite stavku Dodavanje > u redu.

Da biste pročitali ste se pretplatili RSS feed, pogledajte članak Čitanje RSS feedova.

Da biste uklonili sa RSS feedOutlook, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koja sadrži RSS feed i odaberite stavku Izbriši fasciklu. Ova radnja će pretplatu RSS feed u Outlook.

Napomena: Nije moguće izbrisati podrazumevanu fasciklu RSS feedova iz programa Outlook. Da, ali možete da izbrišete sve potfascikle koje sadrže RSS feedova koji ste dodali.

Takođe možete da uklonite sa RSS feed kroz u dijalogu Postavke naloga .

 1. Odaberite datoteku > Postavke naloga > Postavke naloga.

 2. Na kartici RSS feedovi odaberite RSS feed koji želite da otkažete pretplatu i zatim kliknite na dugme Ukloni.

Napomena: Ako ne možete da uklonite sa RSS feed u Outlooki sinhronizuje Outlook sa na CFL, pogledajte članak Uklanjanje RSS feeda koji se ponovo pojavljuje u programu Outlook.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×